Αρχίζει σε δέκα μέρες το 1st Footwork Camp-Τι δήλωσε ο υπεύθυνος προγράμματος Αντώνης Γκουντινάς

Το 1st Footwork Camp ξεκινά σε 10 μέρες και ο υπεύθυνος προγράμματος Αντώνης  Γκουντινάς εξηγεί γιατί αυτό το camp είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα της Θεσσαλονίκης:

«Καταρχήν είναι ένα camp που εξειδικεύεται καθαρά στην ατομική βελτίωση της φυσικής κατάστασης και δεν περιλαμβάνει ατομική τεχνική του μπάσκετ. Η φυσική κατάσταση είναι ένα στοιχείο που πολλοί αθλητές παραμελούν αλλά είναι αυτό που θα τους βοηθήσει να ξεδιπλώσουν τις υπόλοιπες ικανότητές τους πιο εύκολα μέσα στο γήπεδο.

Το προνόμιο είναι ότι έχουμε κρατήσει τον αριθμό των συμμετεχόντων χαμηλό, έτσι ώστε να ελέγχονται καλύτερα και να προσεγγίσουμε το μέγιστο της βελτίωσης. Τα κομμάτια της φυσικής κατάστασης που θα δουλέψουμε είναι: ταχύτητα, ευκινησία, έκρηξη, άλματα, αλλαγές κατεύθυνσης αλλά και ασσυμετρίες, βραχύνσεις και λειτουργικούς περιορισμούς που πιθανά να υπάρχουν σε κάθε συμμετέχοντα.

Είναι ένα camp που προσεγγίζει κάθε αθλητή-αθλήτρια του μπάσκετ ξεχωριστά, εντοπίζει τις ανάγκες του και στοχεύει την μέγιστη απόδοση μέσα στο γήπεδο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια