Πλήθος κόσμου στη βασιλόπιτα του Ολυμπου Ελευθερίου Κορδελιού-Ολες οι βραβεύσεις-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η ετήσια κοπή της πίτας του Όλυμπου Ελευθερίου Κορδελιού στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΕΠΑΛ στην οδό Παπάγου, με πάνω από 300 άτομα να δίνουν το παρόν.

Η ΕΚΑΣΘ τίμησε την εκδήλωση δια του αντιπροσώπου της, Νίκου Βαμβακούδη ο οποίος παρέλαβε και τιμητική πλακέτα για λογαριασμό της.

Σύσσωμη η οικογένεια του Όλυμπου ήταν εκεί με προεξάρχοντες τον πρόεδρο Άκη Κοτανιδη τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Θεοδώρου και όλο το προπονητικό δυναμικό του συλλόγου.

Αρχικά έγιναν απονομές στις νικήτριες ομάδες του εσωτερικού πρωταθλήματος των Χριστουγέννων με κύπελλο και μετάλλια, ενώ όλα τα παιδιά πήραν από ένα δίπλωμα με τις υπογραφές των προπονητών.

Ακλούθησαν οι ατομικές βραβεύσεις για τους σκόρερ και mvp του πρωταθλήματος και αμέσως μετά οι ετήσιες βραβεύσεις για την γενική παρουσία (Στεάι Ρικάρντο), την αγωνιστικότητα (Ρόκος Μάριος) και το ήθος που επέδειξαν (Αρβανιτίδης Σωκράτης).

Ως καλύτερος προπονητής του εσωτερικού πρωταθλήματος βραβεύτηκε ο Μανωλκας Ιορδάνης. Ειδικά βραβεία και μνεία για τους αριστούχους μαθητές Διαμαντή Δημήτρη και Φωτιάδη Νίκο όπως και για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ της χώρας Αρβανιτίδη Σταμάτη, Φαχιριδη και αδελφούς Παγοντζικη. Τέλος υπήρχε βραβείο και για τον μικρότερο αθλητή της ακαδημίας Καλαϊτζή Ανδρέα (2012).

Μετά από την ευλογία του ιερέα της εκκλησίας κοπήκαν οι δύο πίτες, μια για τα τμήματα, που τα κομμάτια παρέλαβαν οι έφοροι, και μια για τους προπονητές. Δέκα φλουριά έπεσαν σε μικρούς αθλητές που έφυγαν χαμογελώντας.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια