Χατζηκυριακίδης: «Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα»- Τέλος ο Μπούμπαλο από τον Ηρακλή

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Αρκαδικό ο προπονητής του Ηρακλή, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης τόνισε πως ακόμα χρειάζεται δουλειά και πως από το παιχνίδι το μόνο που κρατούν είναι το αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Δεν μπήκαμε όμως όπως ξεκινήσαμε, το ίδιο συγκεντρωμένοι, και επιτρέψαμε έτσι στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι. Σούταραν πολλά τρίποντα και ευστόχησαν σε αρκετά, αφού εμείς είχαμε χάσει τη συγκέντρωσή μας, και έτσι ο αγώνας έγινε ντέρμπι.

Τέλος καλό για εμάς, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, αν όχι να την αυξήσουμε κιόλας, γιατί είναι πλέον κατανοητό ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Οφείλουμε να βελτιωθούμε στους επόμενους αγώνες και να φροντίσουμε να παίρνουμε αυτό που θέλουμε με σοβαρότητα επί 40 λεπτά».

Τέλος ο Μπούμπαλο από τον Ηρακλή


Ο Ηρακλής ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή, Ντομαγκόι Μπούμπαλο. «Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας, για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στη διάρκεια της παρουσίας του μαζί μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει το κενό του όσο το δυνατόν καλύτερα…», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια