Μίσσας: «Ιδιαίτερο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επανέρχεται η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον Παναθηναϊκό αύριο στις 14:30, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 και θέλουν να παραμείνουν αήττητες στην κούρσα για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο για τις αθλήτριες του Κώστα Μίσσα, οι οποίες έχουν ως στόχο, όχι μόνο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στις «πράσινες», άλλα και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις συνδυάζοντάς το με πλούσιο θέαμα και όμορφες στιγμές για τον κόσμο.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, τις τελευταίες ημέρες η Βικτόρια Μακόλι ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και πυρετό και έχει χάσει κάποιες προπονήσεις. Σήμερα θα προσπαθήσει να γυμναστεί με την ομάδα και αν είναι καλύτερα, θα ενσωματωθεί με τις υπόλοιπες «ερυθρόλευκες» για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Από την μεριά της, η Αγγελική Νικολοπούλου πηγαίνει συντηρητικά, νιώθει καλύτερα το γόνατό της και μέσα στην εβδομάδα θα μπει λογικά σε ρυθμό προπονήσεων.


Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο osfp.gr ότι: «Σίγουρα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι το οποίο αντιμετωπίζουμε με πάρα πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Και αυτό γίνεται ανεξάρτητα της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο λόγος είναι απλός και είναι ότι εμείς δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Και απέναντί μας είναι ο Παναθηναϊκός, τον οποίο και θέλουμε να κερδίσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια