Την Τετάρτη οι κληρώσεις της επόμενης φάσης σε εφήβους, νέους και Γ2 ανδρών-Τι προβλέπεται από τις προκηρύξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του μπλογκ την Τετάρτη το απόγευμα στα γραφεία της Ενωσης θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις της επόμενης φάσης σε εφήβους, νέους και Γ2 ανδρών. Να τι προβλέπεται σε κάθε προκήρυξη για την διαδικασία σε αυτή τη φάση:

ΕΦΗΒΙΚΟ

Οι δύο (2) πρώτοι των ομίλων 3ος -8ος, και οι τέσσερις (4) τελευταίοι τέταρτοι του 2ου ομίλου σύνολο δεκαέξι (16) ομάδες, μετά από κλήρωση θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες. Δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στην Α΄φάση, οι τέσσερις (4) ομάδες του 2ου ομίλου καθώς και οι ομάδες που αγωνίσθηκαν στον ίδιο όμιλο στην Α΄ φάση.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση στη βαθμολογική κατάταξη και σε περίπτωση που κατέλαβαν την ίδια θέση στους ομίλους κατά την Α΄ φάση, με βάση την σειρά κλήρωσης.

 ΝΕΟΙ

Βα. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 1ου και 2ου ομίλου θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης. 

Ββ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4 των 3ου και 4ου ομίλου θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης. 

Βγ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 των 1ου και 2ου ομίλου εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης. 

Βδ. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 των 3ου και 4ου ομίλου εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο και θα αγωνιστούν με τις ομάδες που δεν αγωνιστήκαν στην πρώτη φάση μεταφέροντας τα αποτελέσματα της Α΄φάσης. 

Γ2 ΑΝΔΡΩΝ

Β-Α

Οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες των δύο πρώτων ομίλων με  (με περιορισμό) θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε 2 γύρους (εντός-εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί μετά από κλήρωση. Οι τρείς (3) πρώτες ομάδες του ομίλου ανέρχονται στην Γ1 κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Β-Β

Οι δύο (2) πρώτες ομάδες των τεσσάρων ομίλων (3,4,5,6) χωρίς περιορισμό θα σχηματίσουν 1 όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε 2 γύρους (εντός-εκτός) σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί μετά από κλήρωση. Οι πέντε (5) πρώτες ομάδες του ομίλου ανέρχονται στην Γ1 κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Εάν δεν επιθυμούν την άνοδο οι θέσεις θα καλυφτούν από την κατάταξη της Β-Α φάσης (με περιορισμό)

Β-Γ

Οι 5οι-6οι ,7οι-8οι  των 2 πρώτων ομίλων εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο οκτώ (8) ομάδων και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους.

Β-Δ

Οι 3οι-4οι των ομίλων (3,4,5,6,) χωρίς περιορισμό εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους.

Β-Ε

Οι 5οι-6οι των ομίλων (3,4,5,6,) χωρίς περιορισμό εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους.

Β-ΣΤ

Οι 7οι-8οι των ομίλων (3,4,5,6,) χωρίς περιορισμό εφόσον το επιθυμούν θα σχηματίσουν έναν (1) όμιλο 8 ομάδων και θα αγωνιστούν σε δύο γύρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια