Ο… «Αι Βασίλης» φέρνει Χριστουγεννιάτικο δώρο- έμπειρο guard στους Ικαρους Σερρών

Η ομάδα των Ικάρων, που κατά γενική ομολογία αποτελεί την καλύτερη ομάδα του νομού Σερρών σε όλα τα σπορ, για την χρόνια που φεύγει… εκτός από την δίκαιη ανταμοιβή της κορυφής στην Β΄ Εθνική, θα ανταμειφτεί και με… δωράκι από τον «Αη Βασίλη».

Όπως γράφει το http://www.serressport.gr ο δημοφιλής Άγιος των ημερών, «μαζί» με την διοίκηση της Σερραϊκής ομάδας, θα αφήσουν… δωράκι, στο ΔΑΚ Σερρών, έναν έμπειρο guard, προκειμένου να βοηθήσει τους «κυανοκίτρινους» να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί και στο δεύτερο γύρο με σκοπό να τελειώσουν με επιτυχία, αυτό που τόσο καλά έχουν κάνει έως τώρα, στον δεύτερο όμιλο της Β΄ Εθνικής.

Για πού προορίζεται ο νέος παίκτης-Δεν επηρεάζονται Δαλαγκόζης και Σιδερίδης

Η διοίκηση των Ικάρων έχει διαπιστώσει κενό στην θέση του άσσου και αποφάσισε να την καλύψει με έναν παίκτη, που και ταλέντο διαθέτει αλλά και παραστάσεις από τις μεγάλες κατηγορίες της χώρας μας, έχει. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αμυντική προσήλωση, ο ρυθμός που δίνει, ενώ διαθέτει και καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Έχει δοκιμαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ η Ισπανία και η Μεγάλη Βρετανία, είναι μερικές από τις χώρες που έχει αγωνιστεί.

Ο ταλαντούχος Στρατής που άφησε καλές εντυπώσεις, αποχώρησε για προσωπικούς λόγους (πήρε μετεγγραφή για το πανεπιστήμιο Αθηνών και θα την αξιοποιήσει για να σπουδάσει μαζί με τον αδελφό του), ο Τράκας δεν είναι ακόμα έτοιμος 100% και η επιστροφή του, δεν οριστικοποιείται χρονικά, ενώ ο Γεωργιανός δεν μπορεί να συνεχίσει, χωρίς έμπειρο back up για το υπόλοιπο της σεζόν. Επομένως ο νέος guard της ομάδας, που θα ανακοινωθεί με το νέο έτος, θα δώσει ανάσες στον αρχηγό των Ικάρων που μέχρι στιγμής παίζει στα «κόκκινα» ακόμα και σε στιγμές, που αγωνίζεται τραυματισμένος (συνέβη δύο φορές και έπαιξε με ένεση).

Γίνεται κατανοητό, ότι ο νέος παίκτης που είναι πιο έμπειρος από τους αποδεδειγμένα πια, ταλαντούχους Δαλαγκόζη και Σιδερίδη θα καλύπτει τον Γεωργιανό όταν προκύπτουν μικροτραυματισμοί και κούραση. Δεν πρόκειται να στερήσει χρόνο συμμετοχής από τους φερέλπιδες «άσσους» των Ικάρων που φέτος έχουν συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα και φυσικά η έλευση του, δεν θα τους γεμίζει άγχος, όταν λείπει ο Παντελής. Ο Στέργιος Ποργιόπουλος ξέρει να κρατά τις ισορροπίες και μια έξτρα «πινελιά στον καμβά» του… θα είναι για το καλό όλων!

Πιστεύουν στην άνοδο, Αθανασιάδης-Παναγιώτου και ΔΣ

Μέχρι στιγμής οι Ίκαροι είναι πρώτοι, παίζουν καλό μπάσκετ, έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, και διαθέτουν 12 παίκτες, κάνοντας χρήση rotation 7-8 αθλητών από την αντρική και την εφηβική ομάδα. Οι σοβαροί τραυματισμοί ευτυχώς απουσιάζουν… αλλά γι’ αυτό υπάρχει εξήγηση και δεν είναι η τύχη. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο fitness coach της ομάδας σε συνεργασία με τους Γεωργαντά-Ποργιόπουλο έχουν αποδώσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εκγύμνασης, που ο μοναδικός τραυματισμός του Ηλία Τράκα, είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Οι βάσεις για την άνοδο έχουν μπει, η διάρκεια όμως των Ικάρων στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα φανερώσει, αν οι Σερραίοι μπορούν να επιτύχουν ακόμη μια άνοδο σερί και να επιστρέψουν στο πάνω ράφι του Ελληνικού μπάσκετ και στις δυο πρώτες κατηγορίες της χώρας. Τα μέλη της διοίκησης των Ικάρων, με μπροστάρηδες τους Αθανασιάδη-Παναγιώτου είναι ευχαριστημένα με την πορεία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, επομένως δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την απόφαση για ενίσχυση της ομάδας, με έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά, βοηθώντας τους Ικαρους αμέσως ή μακροπρόθεσμα, αφού οι βάσεις για το κάτι παραπάνω έχουν μπει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια