Γιορτές στο γήπεδο για τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης πιστός στην παράδοση που έχει δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, για μια ακόμη φορά δίνει την ευκαιρία στα μέλη του να περάσουν τις μέρες των εορτών μέσα στο γήπεδο.

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 27/12 στις 19.00 στο Ιβανώφειο κλειστό γυμναστήριο, όπου θα διεξαχθεί ο σπουδαίος φιλανθρωπικός αγώνας Λάμψη-Φίλοι του Πέτρου που γίνεται για την προβολή του έργου των δύο σωματείων και για την οικονομική ενίσχυση της Λάμψης.

Την Πέμπτη 29/12 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Καλαμαριάς ξεκινάει το καθιερωμένο τουρνουά Χριστουγέννων. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το παρακάτω πρόγραμμα:

Γήπεδο Καλαμαριάς

Πέμπτη 28/12/2017

17.30 ΑΠΟΝΤΟΙ – ΑΣΤΟΧΟΙ
19.00 Αγώνας βετεράνων 60+
20.30 ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ – ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ

Πέμπτη 4/1/2018

17.30 ΑΠΟΝΤΟΙ – ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ
19.00 ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ – ΑΣΤΟΧΟΙ

Τέλος, για μια χρονιά ακόμη, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ βετεράνων Επανομής και Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 29/12 στις 19.00 στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Επανομής.

Ο Σύνδεσμος καλεί τα μέλη να δώσουν το παρόν στα γήπεδα, είτε συμμετέχοντας στους αγώνες είτε συμπαραστεκόμενοι στους συναθλητές τους.

Και για μια ακόμη φορά υπενθυμίζουμε την αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα Λάμψη-Φίλοι του Πέτρου, με σκοπό να βοηθήσουμε όλοι στο επιτυχημένο αποτέλεσμα της εκδήλωσης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Β.Κ.Θ. εύχεται στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου να περάσουν χαρούμενα τις εορταστικές αυτές ημέρες και να υποδεχθούν με τα ωραιότερα συναισθήματα το νέο έτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια