Νέα φιλική νίκη του Έσπερου Πάτρας αυτή τη φορά επί του Γλαύκου

«Στόχος είναι να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος», τόνισε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ Σπύρος Γκοργκόλης μετά το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του επί του Γλαύκου. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Παναγία Αλεξιώτισσα» με τον Έσπερο ΑΟΠΑ να νικά με 50-48.
΄

«Εχουμε βάλει πιο δυνατά φιλικά αφού έχουμε μπει στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας» τόνισε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ και συμπλήρωσε: «Οπως είναι φυσικό είμαστε ακόμη κουρασμένοι, αλλά ο στόχος είναι να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος». Το προσεχές Σάββατο (9/9) ο Έλληνας προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να δει και πάλι την ομάδα του σε… δράση, στο φιλικό που θα δώσει με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη στην Πάτρα.


Τους πόντους στο φιλικό με τον Γλαύκο πέτυχαν για τον Έσπερο ΑΟΠΑ: Σερέτης 2, Τσιακμάς 7, Φραντζής 9 (2), Λαμπρόπουλος 2, Ροκανάς 4, Ζαφείρης, Γιαλελής 2, Σκόνδρας 2, Αποστολόπουλος, Κουτσούκος 8 (2), Κατσαβόπουλος 3, Αγγελόπουλος 6, Νάτσκος 5.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια