Λαμπρή γιορτή με τον Ηρακλή για τους Ικαρους Σερρών-Φωτορεπορτάζ

Ήταν μια πραγματική γιορτή του Σερραϊκού μπάσκετ. Μια γιορτή που τα είχε όλα, θέαμα με μπάσκετ υψηλού επιπέδου, παρουσία προπονητών και παικτών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, συγκίνηση από ανθρώπους με μεγάλη προσφορά στο άθλημα, αγώνα επίδειξης από μικρά παιδιά, μουσική, χαμόγελα και πολύ… μπάσκετ.

Όλα αυτά στη γιορτή που διοργάνωσε η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων με τη διοίκηση του συλλόγου να αποδεικνύει ότι με πολύ δουλειά, με οργάνωση, με όρεξη και μεράκι αλλά και με τις κατάλληλες γνώσεις που ήρθαν μέσα από την καταξίωση της ομάδας που έφτασε μέχρι το κατώφλι της Α1 εθνικής κατηγορίας μπορεί ο σύλλογος να βάλει τις βάσεις για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του αθλήματος της χώρας.

Ο Χρήστος Σούλης πήρε την πρωτοβουλία να βραβεύσει με δώρο από ένα ρολόι τους κορυφαίους της χρονιάς, τους τρεις σωματοφύλακες της ομάδας, Τράκα, Γρίψιο και Γεωργιανό

Στο φιλικό παιχνίδι οι δύο προπονητές, ο Στέργιος Ποργιόπουλος και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα (ο Ηρακλής κέρδισε με 87-66) με τον πρώτο να ετοιμάζει την ομάδα του για τη Β εθνική κατηγορία και τον δεύτερο για το ενδεχόμενο η ομάδα του να παίξει στην Α1.

Πριν το παιχνίδι η διοίκηση των Ικάρων βράβευσε έναν από τους κορυφαίος παράγοντες στην ιστορία του Σερραϊκού μπάσκετ, τον Χρήστο Σούλη που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του και υποσχέθηκε στον Άρη Αθανασιάδη και τους συνεργάτες του να είναι δίπλα τους.

Ακολούθησε η βράβευση ενός από τους κορυφαίος Έλληνες προπονητές, του Βαγγέλη Αλεξανδρή αλλά και των τριών Σερραίων παικτών του Ηρακλή, Κώστα Τότσιου, Γιάννη Γκαγκαλούδη και Κώστα Κακαρούδη ενώ όλοι χειροκρότησαν τον προπονητή και τους παίκτες των Ικάρων όταν κλήθηκαν να παραλάβουν τα μετάλλια από την ομοσπονδία ως δευτεραθλητές που κέρδισαν την άνοδο τους στη Β εθνική κατηγορία.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αθλητές από τις ακαδημίες της ομάδας των Ικάρων αγωνίστηκαν σε αγώνα επίδειξης «γεμίζοντας» με χαμόγελα το Κλειστό γυμναστήριο Σερρών και δίνοντας ένα άλλο χρώμα στην εκδήλωση των Ικάρων.


                                                                            

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια