Συνεχίζεται η προετοιμασία των γυναικών του Πανιωνίου

Με εντατικούς ρυθμούς και σε πολύ ευχάριστο κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α1 και το κύπελλο.

Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του coach Αγγελου Τσίκληρα και των συνεργατών του (Θάνος Νίκλας, βοηθός προπονητή & Γιώργος Λιθόπουλος, γυμναστής), ενώ το πρωινό της Τρίτης βρήκε την ομάδα να εκτελεί πρωτότυπο πρόγραμμα ασκήσεων ενδυνάμωσης στην παραλία του Αγίου Κοσμά.

Την Τετάρτη ενσωματώθηκε στην ομάδα η Katie Healy που επέστρεψε στην αγαπημένη της «Πλατεία» δηλώνοντας έτοιμη να ενισχύσει και πάλι τη φετινή μας προσπάθεια, ενώ σταδιακά ενσωματώνονται οι Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη και Αλεξία Μπότσαρη, που ξεπέρασαν οριστικά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν σε καρπό και ωμοπλάτη αντίστοιχα.

Την Παρασκευή  αναμένεται η άφιξη στην Αθήνα της Καναδής Jose Ann Johnson, ενώ από την επόμενη βδομάδα θα ενταχθούν στις προπονήσεις οι Τζούλη Στεφανίδου και Μαρία Λόξα, οι οποίες προς το παρόν ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ομάδα πραγματοποίησε την Παρασκευή το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, ενώ τις επόμενες ημέρες ακολουθούν φιλικά με τις Ελευθερία Μοσχάτου, Ηλιούπολη, Αθηναϊκό, Πρωτέα Βούλας και Ολυμπιακό.

Το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου η αποστολή θα μεταβεί στη Λευκάδα για να συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνεται από τη Νίκη Λευκάδας με τη συμμετοχή ακόμη του ΠΑΟΚ και της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας Μοντάνα.

Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα «διαρκείας» ενώ την 01.10.2017 θα πραγματοποιηθεί χοροεσπερίδα στο cocktail & food bar «Skyfall» (Μάρκου Μουσούρου 1 – Αθήνα - Καλλιμάρμαρο), για τις λεπτομέρειες της οποίας θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια