Και επίσημα αδελφοποιημένοι, Αρίων Ξάνθης και Σταυρούπολης-Φωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η αδελφοποίηση των δύο «συνονόματων» του Αρίωνα Ξάνθης και Σταυρούπολης με το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» της Ξάνθης να ολοκληρώνει την διαδικασία.

Με τις υπογραφές του προέδρου του Αρίωνα Ξάνθης, Γιάννη Σαββουλίδη, και του Ξανθιώτη Χρήστου Κυρλίδη του Αρίωνα Σταυρούπολης να… πέφτουν, και τους δύο προέδρους να ανταλλάσσουν δώρα ξεκίνησε μια συνεργασία  στα πλαίσια δημιουργίας και υποστήριξης σχέσεων, ευγενούς άμιλλας και φιλίας ανάμεσα στα δύο σωματεία.

Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και η υποστήριξη και συμμετοχή του Ξανθιώτικου συλλόγου στην Πανελλήνια καλαθοσφαιρική πρωτοβουλία, με την οποία επιχειρείται να υπάρξει γενικότερη συνεργασία και φιλικές σχέσεις αδελφών σωματείων στις αθλητικές επωνυμίες συλλόγων με το όνομα «Αρίων».

Ακολούθησε το δώρο του προπονητή της ομάδας Χρήστου Παπαδόπουλου που έδωσε επετειακές μπλούζες για τα 30χρόνια του συλλόγου στο τεχνικό τιμ και τους διοικούντες του Αρίων Σταυρούπολης που ταξίδεψαν στην Ξάνθη, ενώ ακολούθησε ομαδική φωτογραφία των δύο ομάδων αλλά και όλους τους παίκτες μαζί να «γεμίζουν» με την ιαχή Αρίων το κλειστό «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης κέρδισε με 64-62 αυτήν της Σταυρούπολης.






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια