Πρώτη προπόνηση του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (17/8) στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου η πρώτη προπόνηση του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα τον βρει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Το παρών στη χθεσινή «πρώτη» έδωσαν όλοι οι παίχτες, εκτός από τους Μάκη Αδαμόπουλο και Παναγιώτη Σερμετζέλη (θα ενσωματωθούν κανονικά από σήμερα), το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης.

Πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε η πρόεδρος του συλλόγου Βασιλική Μπελέκου η οποία αφού ευχήθηκε στους παίχτες και στο τεχνικό επιτελείο να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά μακριά από τραυματισμούς, ζήτησε από όλους να δείξουν μια αξιοπρεπή εικόνα ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε το τεχνικό επιτελείο το οποίο φέτος θα αποτελείται από τους: Γιάννη Δημητριάδη – Προπονητής, Γιώργο Τέγα – Γενικός Αρχηγός, Γιάννη Τσώλο – Χειρούργος Ορθοπεδικός, Νίκος Παγούνης – Γυμναστής, Καλογεράκης Βασίλης – Φυσικοθεραπευτής.


Η επίσημη «πρώτη» ολοκληρώθηκε με τις απαραίτητες μετρήσεις των παιχτών από τον γυμναστή και χαλαρό τρέξιμο εντός του κλειστού προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές μας. Από σήμερα ξεκινούν διπλές καθημερινές προπονήσεις τόσο στο στίβο του ΔΑΚ Μεσολογγίου όσο και στο κλειστό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια