Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Γκιουζέλης

Θλίψη σκόρπισε στις Σέρρες ο θάνατος του παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή Χρήστου Γκιουζέλη (αδελφός του Στέλιου Γκιουζέλη).

Όπως γράφει το http://www.serresbasket.gr ο Χρήστος Γκιουζέλης πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στο Σερραϊκό μπάσκετ ως παίκτης του Α.Ο.Σ., της Θύελλας, της Α.Ε.Σ. και των Ικάρων. Μάλιστα φόρεσε και τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος λαμβάνοντας μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες των Εφήβων το 1983. Επίσης, ο εκλιπών διετέλεσε και προπονητής στις ακαδημίες της Α.Ε.Σ. και των Ικάρων.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Χρήστος Γκιουζέλης ζούσε με την οικογένειά του στο Ηράκλειο, αφού συν τοις άλλοις ήταν και καθηγητής φυσικής αγωγής και προς τα τέλη της δεκαετίας του '90 διορίσθηκε σε σχολική μονάδα της Κρήτης (κοουτσάρισε και ομάδες μπάσκετ του νησιού).

Επιπροσθέτως, χρήζει αναφορά το γεγονός ότι ο Σερραίος «γίγαντας» ήταν και εφευρέτης-εμπνευστής-δημιουργός του αθλήματος ''T-ball'' και έκανε γενναίες προσπάθειες για να το διαδώσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας, αναπτύσσοντας και κοινωνική δράση.

Η κηδεία θα τελεσθεί αύριο στο Ηράκλειο.

Για τον Χρήστο Γκιουζέλη μίλησε στο SerresBasket o παλιός του συμπαίκτης, Βασίλης Χρυσανθίδης:

«Με τον Χρήστο ήμασταν μαζί από τον Α.Ο.Σ. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και αθλητής, ασχολήθηκε και με το T-ball. Είχαμε εξαιρετικές σχέσεις. Γνώριζα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Είμαι στενοχωρημένος. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια