Διέλυσε την Ουαλία με 21-0 η Εθνική Νεανίδων 3Χ3-Εχασε στο πρώτο παιχνίδι από την Ιταλία-Δύο ήττες για την Εθνική Εφήβων-Φωτορεπορτάζ

Η Εθνική Νεανίδων πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και διέλυσε την Εθνική Ουαλίας με 21-0, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου 3Χ3.

Οι Νίκη Σαπαλίδου, Γεωργία Σιδέρη, Κορίνα Κριμιτζά και Κωνσταντίνα Διαμαντίδου, μετά την ήττα την πρώτη αγωνιστική από την Ιταλία, αντέδρασαν με εντυπωσιακό τρόπο και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στις Ουαλές.

Την επόμενη αγωνιστική το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρει απέναντι του την  Τσεχία (05/08, 19.40).

Δύο ήττες για τους Εφήβους

Με το αριστερό έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Εθνική Εφήβων, αφού ηττήθηκε για δεύτερη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Αυτή τη φορά οι Γιώργος Αρνόκουρος, Βίκτωρας Γκουαλτιέρι, Ειρηναίος Μπάλος και Μάνος Χατζηδάκης έχασαν από τους Σέρβους με 19-15.

Δεν τα κατάφερε ούτε στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου η Εθνική Εφήβων 3Χ3, αφού ηττήθηκε από την Ιταλία με 12-5, σε αγώνα που διεξήχθη στη Ρίγα της Λετονίας.

Η τρίτη αναμέτρηση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι απέναντι στην  Ανδόρα (05/08, 20.00), ενώ η  τελική φάση θα φιλοξενηθεί στο Ντέμπρετσεν από την 1η έως τις 3 Σεπτεμβρίου.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια