Τι δήλωσαν για τη νίκη επί της Τσεχίας Παπαθεοδώρου, Χρηστίδης και Τάταρης-Νέο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Εθνικής Νέων Ανδρών στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού U20 και τη νίκη με 88-47 επί της Τσεχίας.

«Ήμασταν πολύ αποφασιστικοί, πολύ συγκεντρωμένοι, ελέγξαμε τον αγώνα από την αρχή και κρατήσαμε τον ρυθμό σε υψηλό επίπεδο. Μοιράσαμε καλά την μπάλα, είχαμε πολλή δημιουργία με πολλές ασίστ και κερδίσαμε εύκολα. Κάναμε αρκετά λάθη, ήμασταν επιπόλαιοι κάποιες στιγμές ψάχνοντας το δύσκολο από το πιο απλό για το θέαμα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Λούντζης είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους λόγω των τραυματισμών τους. Από τα λίγα παιχνίδια και τις προπονήσεις που θα έχουμε στην πρώτη φάση, θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε να βρουν ρυθμό. Δεν θα είναι 100% έτοιμοι, αλλά στο μέτρο του δυνατού θα μας βοηθήσουν για να έχουμε καλύτερη πορεία», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ο Βασίλης Χρηστίδης ανέφερε: «Θέλαμε να εμφανιστούμε έτοιμοι, να παρουσιάσουμε στο γήπεδο ό,τι δουλέψαμε στην προετοιμασία και θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί και κερδίσαμε εύκολα. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, τώρα να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Σουηδία, όπου θέλουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Ο κόσμος μάς βοηθά και με τη φωνή του μας ωθεί να αποδίδουμε καλύτερα».

Ο Διονύσης Τάταρης είπε: «Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή, δώσαμε το 100% και κερδίσαμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Σε κάθε φάση και σε κάθε στιγμή μας υποστήριξαν και τους περιμένουμε και στα υπόλοιπα ματς».






























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια