Παουλεάνου και Γεωργιάδης στον Ιωνικό-Παρέμεινε ο Σιδηροηλίας-Συμφωνία με τον γυμναστή Κώστα Μαυράκη

Ο Ιωνικός Ιωνίας ανακοίνωσε την συμφωνία με τον γυμναστή Κώστα Μαυράκη. Ο έμπειρος γυμναστής με θητεία σε πάρα πολλές ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών σε όλη την χώρα αλλά και στην Α1 της Κύπρου (Ένωση Παραλιμνίου) έχει ξανασυνεργαστει με τον προπονητή της ομάδας. Το βιογραφικό του πολύ πλούσιο και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην εκγύμναση των παικτών.

Επίσης στο ροστερ της ομάδας παρέμεινε ο Θωμάς Σιδηροηλίας (1.91, 2-3, 21 ετών) που ήταν πρωταρχικός στόχος της νέας διοίκησης και του προπονητή. Οι πρώτες μεταγραφές που ανακοινώνει ο σύλλογος είναι των αθλητών Πάρη Παουλεάνου(1.88 1-2 21 ετών) που αποκτήθηκε από τον Αιγινιακό με τον οποίο φέτος  έκανε πάρα πολύ χρονιά, ενώ ην προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Β Εθνική με την ομάδα της Ευκαρπίας.

Στον σύλλογο μεταγράφηκε και ο Χάρης Γεωργιάδης (1.96, 2-3, 22 ετών) που τις δύο τελευταίες χρονιές έπαιξε σε Ερμή Λαγκαδά και Φίλιππο Βέροιας, βοηθώντας τις ομάδες στο πρωτάθλημα της β εθνικής.

Οι τρεις παίκτες διακρίνονται για την εργατικοτητα, το ήθος και την συνέπεια τους. Ο Ιωνικός τους εύχεται υγεία και καλή χρονιά στη νέα προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση του συλλόγου και η προσπάθεια τους να συνδυαστεί με την επίτευξη των στόχων της ομάδας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια