Πηγή νέων ταλέντων ο Δούκας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Δούκα αναφορικά με την παρουσία παικτών της ομάδας σε όλες τις «μικρές» Εθνικές:

«Καλοκαίρι Εθνικών ομάδων είναι αυτό που διανύουμε και στον Α.Σ.Ε. Δούκα έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε υπερήφανοι για την παρουσία ουκ ολίγων αθλητών μας στις λεγόμενες "μικρές" Εθνικές ομάδες.

Η επί σειράς ετών σκληρή και αποτελεσματική δουλειά στα τμήματα υποδομών, απέφερε και τους ανάλογους καρπούς, με αποτέλεσμα να καμαρώνουμε 11 αθλητές μας που φέτος ξεχώρισαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα με τη μπλε φανέλα, με το Εθνόσημο στο στήθος.

Συγκεκριμένα, στην Εθνική Νέων Ανδρών η οποία έχει εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα πορεία της και έχει φτάσει στoν τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος διεκδικώντας το χρυσό μετάλλιο, αγωνίζονται οι: Θοδωρής Καρράς, Γιάννης Αγραβάνης και Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς.

Στην Εθνική Εφήβων, η οποία προετοιμάζεται στη Σερβία ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι: Χάρης Λιούνης, Γιώργος Δούβλης και Γιώργος Καμπερίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη προεπιλογή των Εφήβων βρίσκονταν και ο Άγγελος Δραγάτης, ο ποίος όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει την ομάδα λόγω τραυματισμού.

Στην Εθνική Παίδων πέντε παίκτες που φόρεσαν φέτος τη φανέλα του Δούκα συμπεριλαμβάνονται στην Εθνική ομάδα που επίσης προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό. Πρόκειται για τους Νίκο Ρογκαβόπουλο, Άρη Σωτηρίου, Κωνσταντίνο Καδρά, Κωνσταντίνο Βλάσιο και Ζώη Καράμπελα.


Η παρουσία των 11 παικτών με το εθνόσημο στο στήθος μας γεμίζει χαρά και περηφάνια, αλλά και ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη προκειμένου να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε αθλητές που θα κάνουν υπερήφανη όλη την Ελλάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια