Χασανίδης: «Θέλουμε αρωγό τον κόσμο στη νέα προσπάθεια της ΑΕ Λάρισας»

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε στη προπονητική καριέρα του Χρήστου Χασανίδη, ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά τα ηνία μιας ομάδας Α2. Ο νέος τεχνικός της ΑΕ Λάρισας που στα μπασκετικά του χρόνια υπήρξε και συμπαίκτης του Βασίλη Σπανούλη στα πρώτα του βήματα στον Κεραυνό Λάρισας με τον οποίο κέρδισαν το Πανελλήνιο Εφήβων το 1999, μίλησε για τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, τη συμβολή του κόσμου και τον σχεδιασμός της νέας Λάρισας.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που αναλαμβάνω τα ηνία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ. Σίγουρα με γεμίζει με ευθύνες, αλλά προσωπικά είναι μία ευκαιρία, γιατί αγαπάω το άθλημα, να δείξω τις δυνατότητές μου, να παρουσιάσω έργο και να κάνω βήματα προς τα εμπρός. Είναι βέβαια δύσκολη η φετινή χρονιά, αλλά γνωρίζουμε από πέρσι την Α2 Εθνική και αυτό θα μας βοηθήσει», τόνισε στο "eleftheria.gr", ο νεαρός προπονητής που είναι και Διδάκτωρ Βιολογίας και Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στη συνέχεια μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου:

 «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει ημερολογιακά σε συνάρτηση με την έναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε στις 22 Αυγούστου, εάν και εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί, είμαστε ακόμα κάπου στην αρχή και προς τη μέση. Ανανέωσε ο Παπαχρήστος, έκλεισε ο Τσιαβές, ο νεαρός σέντερ Φιλιππόπουλος θα συνεχίσει και καθημερινά βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες από το περσινό ρόστερ».

Τους στόχους της ομάδας:

«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να δυσκολεύουμε κάθε αντίπαλο, να μπορούμε να ευχαριστηθούμε στο μέτρο του δυνατού το μπάσκετ το οποίο θέλουμε να παίξουμε και βασικός μας στόχος είναι η παραμονή. Με δεδομένο ότι το μπάτζετ φέτος θα είναι μικρότερο αλλά και λόγω της ιδιαιτερότητας του πρωταθλήματος θα είναι ένας δύσκολος στόχος».

Τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ:


«Θέλουμε, ειδικά αυτή τη χρονιά, η οποία θα είναι δυσκολότερη από την προηγούμενη, τον κόσμο να είναι αρωγός σ’ αυτήν την προσπάθεια. Να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Γι' αυτό τον λόγο μεταφέρουμε τη νέα σεζόν την έδρα στο κλειστό του Αλκαζάρ, γιατί θέλουμε ο κόσμος να είναι ο έκτος μας παίκτης εάν μπορούμε να το πούμε έτσι. Πιστεύω ότι το περιβάλλον στο κλειστό του Αλκαζάρ είναι πιο οικείο για τον κόσμο. Είναι η φυσική έδρα της ΑΕΛ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια