Αll sports camp από την ακαδημία του Κεραυνού Αγίου Παύλου

Αll sports camp διοργανώνει η ακαδημία του Κεραυνού Αγίου Παύλου από 19.06.2017-23.06.2017 και 26.06.2017-30.06.2017. Η διασκέδαση και το ξεφάντωμα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Παύλου, κοστίζει ελάχιστα αλλά αξίζει πολλά.

Τώρα τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, πάντοτε με ασφάλεια, λαμβάνοντας μέρος σε πολλές δραστηριότητες και δοκιμάζοντας σύγχρονα παιχνίδια που θα τα ενθουσιάσουν, που εξασκούν το σώμα αλλά και οξύνουν το νου.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο από εξειδικευμένους προπονητές με στόχο να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να αναπτυχθούν μέσα από το παιχνίδι. Ενθαρρύνει την θετική στάση ως προς την άσκηση μέσα από την διασκέδαση και τα αθλητικά παιχνίδια.

 Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά να καταπιαστούν σε μη ανταγωνιστικά διαδραστικά παιχνίδια και αθλήματα που ενθαρρύνουν την αυτοπεποίθηση, την ομαδικότητα, την συνεργασία και την συναισθηματική ισορροπία χτίζοντας υγιές μυαλό και σώμα.


Πλήρης απασχόληση (αθλητική και όχι μόνο) από έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές και φύλαξη των παιδιών μέχρι την παραλαβή από τους γονείς τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια