Συνεχίζει στην Ασσηρο ο Πρασσάς

Η Δόξα Ασσήρου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Πρασσά ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στην Β΄ ΕΚΑΣΘ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η επιθυμία των διοικούντων για παραμονή του καταξιωμένου κόουτς και οι πιέσεις που δέχτηκε από το υφιστάμενο ρόστερ, συνέβαλλαν να δώσει τη θετική απάντηση παρά τις σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Βέβαια ο Πρασσάς θα έχει δίπλα του έναν εξαιρετικό συνεργάτη κι ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της Ασσήρου. Έτσι στον πάγκο της Δόξας για τη νέα χρονιά θα κάθεται και ο Δημήτρης Μουτσιαράς, ο επί τριετίας ηγέτης της ομάδας που πλέον αποσύρεται οριστικά από την ενεργό δράση.

Το δίδυμο Πρασσά-Μουτσιαρά έχει ξεκινήσει άμεσα τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και έχει επέλθει προφορική συμφωνία με δύο αθλητές που αγωνίζονται στις θέσεις 3 και 4.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει γίνει ήδη επικοινωνία για την παραμονή του βασικού κορμού ο οποίος αποτελείται από τους Γουνιώτη, Παλέντζα, Μαύρο, Πεφτίτση, Κατσαβέλη, Ζουρναρόπουλο οι οποίοι είναι πολύ θετικοί στην παραμονή τους στην ομάδα.

Τέλος, ο σύλλογος αναβαθμίζεται διοικητικά καθώς έχουν προστεθεί αρκετά νεαρά στελέχη τα οποία θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην απαιτητική χρονιά που έρχεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια