Ευχαριστήριο μήνυμα από την Νικόπολη Πρέβεζας

Το ΔΣ της Νικόπολης Πρέβεζας εξέδωσε το κάτωθι ευχαριστήριο μήνυμα:

«Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ολοκληρώθηκε και επίσημα τις 28/5 με την ομάδα μας να πραγματοποιεί ομολογουμένως επιτυχημένη πορεία μετά από αρκετά χρόνια και να τερματίζει στην 5η θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο. Το σωματείο μας αρχικά θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες του ομίλου μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς και να δώσει συγχαρητήρια στους Τιτάνες Παλαμά και την Ελίμεια Κοζάνης για την άνοδο στην Β’ εθνική κατηγορία αλλά και στους Διόσκουρους Κοζάνης που μαζί με τον Γ.Σ. Φαρσάλων πέρασαν στην φάση των play off.

Ο Σύλλογός μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και να αποδώσει εύσημα σε όλους όσους βοήθησαν την δύσκολη προσπάθειά μας στο φετινό πρωτάθλημα. Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το Σύλλογο. Ευχαριστούμε τους μεγάλους μας χορηγούς: «O φούρνος του Donald», Prevere Cafe , Ζαπουνίδης Μονώσεις , Εμπόριο Ιχθύων il Mondo, Έπιπλα Onirome, Diem Espresso Bar και το κατάστημα «Γεύση και Άρωμα». Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς φιλοξενίας μας «Συρράκο-Οικογένεια Τέφα» , Praline Pastry Shop, το ψητοπωλείο Θράκα και το εστιατόριο 4 Εποχές. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης και της περιοχής μας που σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, επέλεξαν να στηρίξουν το Σύλλογό μας και να είναι συνοδοιπόροι μας στο φετινό μας ταξίδι στην Γ’ εθνική. Ευελπιστούμε να είστε πάντα στο πλευρό μας και μαζί να κάνουμε γνωστή την περιοχή μας σε όλη τη χώρα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να αποδώσουμε στους χορηγούς επικοινωνίας μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη την αγωνιστική χρονιά και την πολύτιμη βοήθεια τους στο θέμα προβολής της ομάδας και δημοσιογραφικής κάλυψης των αγώνων και των εκδηλώσεων του Συλλόγου.Aρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παναγιώτη Τσόγκα και Δημήτρη Πάτση και την δημοσιογραφική ομάδα του atpreveza.gr , το Energy Media Group Μιχάλη Μίχο, Βασίλη Κούρκουλα, Άντα Ζιώγα και την δημοσιογραφική ομάδα, το Art TV για την βιντεοσκόπηση και προβολή των εντός έδρας αγώνων μας και το Radio Preveza για την συμβολή όλων στην φετινή μας πορεία.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα δύο ανθρώπους για την πολύ σημαντική στήριξη τους προς το σωματείο μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην φετινή μας πορεία , τον κ. Κωνσταντίνο Ξεμολιάρη που με τη βοήθεια του απέδειξε για μία ακόμη φορά όχι μόνο την αγάπη του για την πόλη της Πρέβεζας αλλά και για την ομάδα μας και φυσικά τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου για την εμπιστοσύνη που εκδήλωσε προς το Σύλλογό μας και για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

To διοικητικό μας συμβούλιο θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τα μέλη του ιατρικού team , τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Βασίλη Νταλαγιάννη και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας κ. Νίκο Καβάγια που ήταν δίπλα στους παίκτες μας σε όλη την αγωνιστική χρονιά συμβάλλοντας τα μέγιστα στην διάγνωση και αποκατάσταση των τραυματισμών.


Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κ. Κώστα Παπίρη και τους παίκτες μας Μιχάλη Παπαμιχαήλ, Τάσο Αγραπιδάκη, Πέτρο Αργυρό, Δημήτρη Βαβέτση, Σάκη Κιτσαντά, Βασίλη Βαγενά, Φώτη Μακρόπουλο, Χρήστο Μπάλλα, Κώστα Νίκα, Χρήστο Μενιουδάκη, Ηλία Παπαδημητρίου, Σπύρο Πολίτη, Γιάννη Ροντογιάννη και Ντίνο Τσιτσώνη καθώς μέσα από τις αγωνιστικές προσπάθειές τους μπόρεσε η ομάδα μας να εκπροσωπήσει την πόλη της Πρέβεζας στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ και να πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη πορεία στην επιστροφή της στην Γ’ εθνική».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια