Καφαντάρη για Εθνική Γυναικών: «Εχουμε μπει στο πλάνο των αγώνων»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας. Mετά την επιλογή της τελικής 12άδας που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση το βάρος στις προπονήσεις πέφτει στους αντιπάλους…. Η βοηθός προπονητή της Εθνικής Ελένη Καφαντάρη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εχουμε μπει στο πλάνο των αγώνων.  Βλέπουμε πλέον τους αντιπάλους μας και ειδικότερα τη Σερβία που είναι η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Ουσιαστικά δουλεύουμε πάνω στην στρατηγική των αντιπάλων μας. Έχουμε δει τα φιλικά των ομάδων αυτών και έχουμε ήδη μια εικόνα». 

Όσον αφορά στην απόδοση που είχε η Εθνική στο τουρνουά της Πάτρας η Καφαντάρη εξήγησε: «Στα φιλικά αυτά βγάλαμε στοιχεία που είχαμε δουλέψει την προηγούμενη εβδομάδα. Υπήρχε βελτίωση σε πολλούς τομείς. Διαθέτουμε καλή ψυχολογία και πίστη ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στο τέλειο, απλά έχει γίνει μια μεγάλη βελτίωση, με τη δουλειά φυσικά να συνεχίζεται. Στην Πάτρα υπήρχε και μια ψυχολογική ώθηση από τον κόσμο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια