Κεραμιδάς: «Η βελτίωση θα είναι μεγαλύτερη»-Λύμουρα: «Παίζουμε με πάθος και ψυχή»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς, είδε αρκετά πράγματα στην αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Λευκορωσία, τα οποία θα κρατήσει στο σημειωματάριό του για τη συνέχεια.

Η Εθνική Γυναικών έχει δύο ακόμη φιλικούς αγώνες, στην Πάτρα και μετά θα πάρει την άγουσα για το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην Τσεχία, μετά από λίγες μέρες προπονήσεων στην Αθήνα: «Ουσιαστικά έχουμε δύο ακόμη φιλικά. Και σε αυτό το παιχνίδι προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα τα οποία στοχεύουμε να κάνουμε στα τελικά, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε πολλούς  τομείς του παιχνιδιού σε σχέση με τα φιλικά στην Ιταλία και στην Σλοβακία. Δείχνουμε εμφανή σημάδια βελτίωσης. Και βέβαια, γιατί όχι, στο τέλος θέλαμε και να νικήσουμε. Σήμερα γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Η δουλειά συνεχίζεται και η βελτίωση πιστεύω πως θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.»

Η Λολίτα Λύμουρα ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, καθώς μπορεί να μην γέμισε και το γήπεδο, αλλά ήταν πολύ ζεστός προς την Εθνική Ομάδα και πρόσθεσε: «Παίξαμε καλά, απέναντι σε μια ψηλή ομάδα. Είχαμε καλά και άσχημα διαστήματα. Θα δούμε τις κακές στο βίντεο και πιστεύω να παρουσιαστούμε καλύτερες ως ομάδα στη συνέχεια. Πιστεύω παίζουμε με πάθος και ψυχή ως ελληνική ομάδα και μετά να πάμε στις λεπτομέρειες, να βοηθήσουμε όλοι μαζί να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στην επίθεση».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια