«Έφυγε» ο Δημήτρης Μπασούρης-Συλλυπητήρια από την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΘ

Ο Δημήτρης Μπασούρης, ταμίας της ΕΟΚ και Πρόεδρος της ΕΣΚΑ, απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Υπήρξε μέλος της ΕΣΚΑ από το 1995 μέχρι σήμερα και πρόεδρός της από το 2009.

Από τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν μέλος και του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ και από το 2012 ήταν ταμίας της Ομοσπονδίας. Τον τελευταίο καιρό η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και λίγο μετά τα μεσάνυχτά άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας την θλίψη.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 14:00 στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης. Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ., αντί στεφάνου θα δοθεί χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα «Ελπίδα» για την ενίσχυση των δράσεων της, αλλά και στην «Κιβωτό του κόσμου»  σύμφωνα με την παράκληση της οικογένειας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Με αίσθημα οδύνης  ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ πληροφορήθηκαν την απώλεια του εκλεκτού μέλους της Ομοσπονδίας, Προέδρου της ΕΣΚΑ μα πάνω απ’ όλα καλού φίλου και στενού συνεργάτη, Δημήτρη Μπασούρη.

Σε μια μακρά συμπόρευση χρόνων, ο Δημήτρης έκανε το μπάσκετ δεύτερη οικογένειά του, πάλεψε για την ανάπτυξη και την προώθησή του, πρόσφερε ουσιαστικά στο άθλημα. Η απώλειά του είναι μεγάλη, πρώτα για την αγαπημένη του σύζυγο Πηνελόπη και τον γιο τους Μαρίνο και μετά για όλους τους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε, συναναστραφήκαμε μαζί του και μας τίμησε με την φιλία του.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του για την μεγάλη απώλεια, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να τον αναπαύσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Συλλυπητήρια και από την ΕΚΑΣΘ

Η απώλεια του Δημήτρη Μπασούρη, εκλεκτού μέλους της Ομοσπονδίας, θλίβει την οικογένεια του μπάσκετ. Η Ενωση, ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αποχαιρετούν έναν εργάτη του αθλήματος. 

Η Ένωση εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για την μεγάλη απώλεια, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να τον αναπαύσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια