Αποχωρεί από την ΜΕΝΤ η Βιβή Διαβολεμένου

Με ανάρτησή της στο facebook η Βιβή Διαβολεμένου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ΜΕΝΤ αναφέροντας τα εξής:

« Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Και τα ωραία τα δημιουργούν οι άνθρωποι στην προκείμενη περίπτωση τα κορίτσια και εγώ. Και όταν λέω κορίτσια εννοώ όλα τα παιδιά που περάσανε στα πέντε χρονιά από την ΜΕΝΤ.

Μια πορεία μοναχική εκτός από την τελευταία χρονιά που είχα δίπλα μου τον αδερφό και φίλο Κυριάκο Ηλιάδη που με (μας) στήριξε γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωπος . Ανέλαβα την ΜΕΝΤ με τρία δελτία (Τόσκα-Ράλλη-Αυγερινού) και στην πορεία περάσανε πάρα πολλά κορίτσια άλλες μείνανε άλλες φύγανε αλλά εγώ εκεί βράχος υπηρέτης αυτού που έπαιξα που σπούδασα και που αγάπησα και θ αγαπώ όπως την ζωή μου.


Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια που συνεργάστηκα μαζί τους γιατί όλες βάλανε ένα λιθαράκι για να αναγεννηθεί και να μείνει ζωντανή η ΜΕΝΤ . Να θυμάστε οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πιο δυνατές και αξίζουν πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο . Και θυμάμαι κάτι που μου έλεγε ένας δάσκαλος,  γίνε κάλος και μην φοβάσαι τίποτα. Και να ξέρετε ότι τον έχω μέσα στα αυτιά μου συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Κυριάκο που για έναν χρόνο μου έκανε την ζωή πιο εύκολη. Και φυσικά όλους τους γονεύς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Σας αγαπάω όλους .Στο επανιδείν...».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
..και σαν άνθρωπος και ως προπονήτρια ήταν τέλεια με το υλικό που είχε να διαχειριστεί ...της αξίζει καλύτερη ομάδα και καλύτερες συνθήκες εργασίας καλύτερες υποδομές ένα μεγάλο ευχαριστώ για το κορίτσι μου στις κορασίδες