«Φόρτσαραν» στην επανάληψη οι παίδες του Ικάρου Καλλιθέας-Επικράτησαν με 61-48 του Προμηθέα Πάτρας-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων ο Ικαρος Καλλιθέας νίκησε με 61-48 τον Προμηθέα Πάτρας.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρηση οι παίκτες του Ικάρου φανερά επηρεασμένοι από την χθεσινή τους ήττα έδειχναν νευρικοί και άστοχοι στην επίθεση. Έτσι ο Προμηθέας βρέθηκε με 0-6 μπροστά στο σκορ (5’). Η εικόνα όμως άλλαξε από κει και πέρα. Με την καθοδήγηση του Λαναρά και την επιβλητική παρουσία του Λογοθέτη κάτω από τα καλάθια η ομάδα του Γιάννη Διονυσόπουλου με σερί 7-0 πήρε προβάδισμα στο σκορ (7-6 στο 6’). Μέχρι την λήξη της πρώτης περιόδου οι δυο ομάδες συμβάδισαν στο σκορ.

Η συνέχεια της αναμέτρησης ανήκει ολοκληρωτικά στoν Ίκαρο. Η διαφορά έφτασε τους 6 πόνους στην ανάπαυλα (28-22). Η επανάληψη συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο Προμηθέας προσπάθησε για την ανατροπή με πίεση σ’ όλο το γήπεδο. Οι παίκτες της ομάδας της Καλλιθέας όμως είχαν πάρει το μάθημα τους από το χθεσινό πάθημα κόντρα στο Δούκα και έβρισκαν εύκολα λύσεις να διασπάσουν την πιεστική άμυνα των Πατρινών. Η διαφορά έφτασε και τους 16 πόντους (57-41 στο 35’).

Από τον Ίκαρο εκτός από τους εξαίρετους Λαναρά και Λογοθέτη (αμφότεροι πέτυχαν από 20 πόντους), σημαντική βοήθεια πρόσφεραν και οι Πουλικίδης και Γονίδης. Ο Καραϊσκος από τον Προμηθέα ουσιαστικά πάλευε μόνος του.   

Δεκάλεπτα: 11-10, 28-22, 45-35, 61-48
Διαιτητές: Βελιάκοφ (Ρωσία), Συμεωνίδης, Πιτσίλκας
Ίκαρος Καλλιθέας (Διονυσόπουλος): Ραγιάς 1, Τάγκας, Ξένος, Καρκατσούλης 2, Ιγνατίου, Μίσσας, Πουλικίδης 7 (1), Γονίδης 7 (1), Λογοθέτης 20, Κριζέας 4, Λαναράς 20 (2), Ορφανουδάκης.
Προμηθέας (Κεσαπίδης): Αλαφοδήμος, Δατσιάδης 5, Λιόλιος, Καφέζας 8, Γραμματικός 6, Ματαράς Κ., Αδαμόπουλος, Ματαράς Στ., Μοίραλης 3 (1), Καραϊσκος 18 (1), Ματαράς Σ. 2, Κουτσουλάκος 6.






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια