Νικολοπούλου-Σπυριδοπούλου: «Σημαντικός ο ρόλος του Ολυμπιακού»

Στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη (29/6) η Αγγελική Νικολοπούλου και η Άννα Σπυριδοπούλου. Οι  νεοαποκτηθείσες διεθνείς αθλήτριες καλαθοσφαίρισης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Γυναικών με τη σπουδαία πορεία στο Eurobasket που διεξήχθη στην Τσεχία και το επόμενο διάστημα θα ξεκουραστούν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Αμφότερες μίλησαν στο osfp.gr δηλώνοντας τα εξής: 

Αγγελική Νικολοπούλου: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που εντάσσομαι σε αυτή την  ομάδα. Μια ομάδα με πολλούς τίτλους και με ένα τεράστιο όνομα. Ευελπιστώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του συλλόγου και να πάνε όλα καλά την καινούργια χρονιά. Θεωρώ ότι καταφέραμε μεγάλα πράγματα με την Εθνική ομάδα. Είναι ένα όνειρο αυτό που ζούμε, έχουμε γυρίσει και ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι καταφέραμε. Σιγά σιγά θα δούμε που βρισκόμαστε και θα συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κάνει. Η χαρά είναι ανείπωτη σίγουρα.  Η κοινή μας παρουσία στην Εθνική ομάδα θα βοηθήσει πάρα πολύ τη φετινή μας πορεία στον Ολυμπιακό. Γνωριζόμαστε με τις κοπέλες και το παιχνίδι θα αλλάξει, αλλά και το κλίμα στην ομάδα θα είναι πολύ καλό. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος ο οποίος πλέον προσπαθεί να φτάσει το γυναικείο Ελληνικό μπάσκετ όσο πιο ψηλά γίνετε και με την παρουσία στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα που τα καταφέρνει αρκετά καλά τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του, γιατί είναι από τις ελάχιστες ομάδες που προσπαθούν να το κάνουν, και πλέον το υλοποιούν».

Άννα Σπυριδοπούλου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τώρα ξεκουραζόμαστε λίγο και θα είμαι πανέτοιμη για την νέα μου αρχή στον Ολυμπιακό. Είμαι πανευτυχής, ανυπομονώ μιας και είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει βοηθήσει ήδη στην Εθνική ομάδα, με τόσες πολλές αθλήτριες. Είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Ολυμπιακό. Επίσης θεωρώ ότι η φετινή πορεία τη Εθνικής θα μας βοηθήσει αρκετά μέσα στην χρονιά αλλά και ειδικά στο Eurocup».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια