Πολυτιμότερος παίκτης στο 23ο αναπτυξιακό καμπ της ΕΚΑΣΘ ο Αθανάσιος Παγώνης-Ζεϊμπέκης και Θεολόγος Παπαδόπουλος κέρδισαν τα διαγωνιστικά-Η καλύτερη πεντάδα

Με την ομιλία του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Μιχάλη Λιάπη, ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες στο 23ο αναπτυξιακό καμπ της ΕΚΑΣΘ.  Ο νεαρός αθλητής αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία καθώς πέρασε από την ίδια διαδικασία στην ηλικία που είναι σήμερα τα παιδιά.
Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των αθλητών και των προπονητών τους και παρέλαβε το αναμνηστικό συμμετοχής από τον υπεύθυνο ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ Αρη Γραμμενίδη.

Στην καλύτερη πεντάδα του καμπ αναδείχθηκαν οι Καλαϊτζάκης, Πετανίδης, Ζεϊμπέκης (Αρης), Σιδηρόπουλος (ΠΑΟΚ), Θεογιάννης (ΔΕΚΑ) με την απονομή να πραγματοποιεί ο Μιχάλης Λιάπης. Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης ο Αθανάσιος Παγώνης (Κουφάλια) που παρέλαβε το έπαθλό του από τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Στο διαγωνιστικό ταχύτητας και επιδεξιότητας την πρώτη θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Ζεϊμπέκης του Αρη με το έπαθλο να παραδίδει ο περιφερειακός προπονητής Γιάννης Μπιτζάνης, ενώ στο «πιάσε με αν μπορείς» το έπαθλο κέρδισε ο Θεολόγος Παπαδόπουλος της Ακαδημίας Αστέρια με τον γ.γ. της ΕΚΑΣΘ Αντώνη Μαυρογένη να κάνει την απονομή.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια