Στην Β΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών ο Αρίων Σταυρούπολης-Επικράτησε για δεύτερη φορά του Φοίνικα Καλαμαριάς με 76-60-Φωτορεπορτάζ από το γλέντι

Με δεύτερη νίκη στα πλαίσια της φάσης των πλέι-οφ ανόδου επί της ομάδας του Φοίνικα Καλαμαριάς με 76-60,τελείωσε τις υποχρεώσεις του στην Γ1 κατηγορία ο Αρίων Σταυρούπολης και πήρε το εισιτήριο για την Β΄ κατηγορία, για πρώτη φόρα στην ιστορία του.

Οι παίκτες των νικητών μπήκαν αποφασισμένοι από την αρχή του αγώνα, έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού, άλλα δεν είχαν καλά τελειώματα (κυρίως λόγω του καλαθιού και όχι της αστοχίας) με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τους βρει μπροστά μόνο πέντε πόντους.

Στο δεύτερο μισό αυξήθηκαν τα ποσοστά ευστοχίας στην επίθεση και με καταπληκτική άμυνα (ιδίως στο τέταρτο δεκάλεπτο), έφτασε στην νίκη η οποία πανηγυρίστηκε έξαλα.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ συνεχάρησαν το προπονητικό τιμ και τους παίκτες για την τεράστια επιτυχία και όλοι μαζί πήγαν προς την κερκίδα για να ευχαρίστησαν τους 50 περίπου φίλους του Αρίωνα που βρέθηκαν στο γήπεδο του Φοίνικα και στήριξαν την ομάδα.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια