«Πέρασε» και από τη Νάουσα το Παλλατίδειο Λύκειο Σιδροκάστρου

Αρνείται να χάσει... Τόσο το εφηβικό του Ρούπελ όσο και το Παλλατίδειο ΓΕΛ Σιδηροκάστρου που αποτελείται από τους ίδιους παίχτες πήρε μια ακόμη τεράστια νίκη και έχει φτάσει στο τρομερό ρεκόρ-αν μην τι άλλο- 17-0.

Οι αθλητές του Παλλατιδείου πανηγύρισαν άλλη μια μεγαλειώδη νίκη-πρόκριση στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας επικρατώντας με 37-41 του 2ου Λυκείου της πόλης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 12:00 στο κατάμεστο γήπεδο της Νάουσας (οι οπαδοί της οποίας δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα). Οι δυο ομάδες δεν έβρισκαν στόχο στις πρώτες τους προσπάθειες, δείγμα της νευρικότητας και του άγχους από το κρίσιμο παιχνίδι. Το Παλλατίδειο προηγήθηκε με 4-6 χάρη σε καλάθια του Δαμιανάκου αλλά οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 6-0 και έκλεισαν το οκτάλεπτο στο 10-6.

Στην δεύτερη περίοδο το Παλλατίδειο ανέβασε ρυθμούς και ευστοχώντας σε κάποια σουτ πήρε προβάδισμα στην ανάπαυλα καθώς βρέθηκε στο +2 (19-21). Το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς στην… εξίσωση μπήκαν και οι οπαδοί των γηπεδούχων δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για σχολικό πρωτάθλημα. Όλα συνηγορούσαν πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και κάτι τέτοιο συνέβη στην κυριολεξία.

Το Παλλατίδειο προηγήθηκε με 21-23 με τον Δαμιανάκο να τραυματίζεται σε εκείνο το σημείο αλλά να σφίγγει τα δόντια και να συνεχίζει βοηθώντας την ομάδα του Κοκολιού. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με το Παλλατίδειο να έχει βραχεία κεφαλή (28-29) με την λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα στην τελευταία περίοδο και προηγήθηκαν με 4 πόντους (33-29). Ωστόσο ένα κρίσιμο τρίποντο του Δαλαγκόζη έφερε το παιχνίδι στον πόντο και άλλαξε άρδην τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Η ψυχολογία άλλαξε και το Παλλατίδειο προηγήθηκε με 35-40 15'' πριν το τέλος. Οι γηπεδούχοι έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια αλλά κάποια κρίσιμα ριμπάουντ από Ζωηρό και Δαμιανάκο ήταν αρκετά για να έρθει άλλη μια μεγάλη επιτυχία.

Άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνος λοιπόν για την ομάδα του Παλλατιδείου Λυκείου Σιδηροκάστρου που είχε ως κύριους επιθετικούς εκφραστές τους Δαλαγκόζη (14π.), Ζωηρό (13π.) και Δαμιανάκο (12π.) και πρωταγωνιστές τους Βεντούζη, Γκόγκα, Νιφορίδη, Κεσέογλου στην άμυνα. Επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας στο Σιδηρόκαστρο με τον νικητή του ζευγαριού Πιερίας-Χαλκιδικής. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Καλώς εχόντων των πραγμάτων το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Διαιτητές : Μητάκης-Νέδογλου Αρ.
2ο ΓΕΛ Νάουσας (Παναγιωτίδης): Ζαχαριάδης 7(1), Δίντσης 11(1), Μπόλιος 11(1), Κελεμουρίδης, Μπάμπος 6(2), Ζέφυρος 2.

Παλλατίδειο ΓΕΛ Σιδηροκαστρου (Κοκολιός): Ζωηρός 13, Βεντούζης 2, Γκόγκας, Δαλαγκόζης 14(2), Χριστοφορίδης, Κεσέογλου, Νιφορίδης, Δαμιανάκος 12(1τρ. 10ρ.).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια