Πρωταθλήτριες και πάλι στη Δυτική Θεσσαλονίκη τα κορίτσια του Φρυγανιώτη- Η βασιλόπιτα του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος-Φωτορεπορτάζ

Για ακόμη μια χρονιά, τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη κατέκτησαν το πρωτάθλημα Λυκείων κοριτσιών της Δυτικής Θεσσαλονίκης, μιας περιφέρειας από τις δυσκολότερες και  τις μεγαλύτερες σε συμμετοχές σχολικών ομάδων της χώρας μας.

Στον τελικό, που διεξήχθη την Παρασκευή στο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων, νίκησαν το 1ο ΓΕ.Λ. Ευόσμου με το επιβλητικό 58-20. Η σχολική ομάδα των κοριτσιών αποτελείται από τις Χαλκίδου Μ., Ξανθοπούλου Μ., Τσαπόγα Ι., Σταμούλη Κ., Φασούλα Φ., Θωμαϊδου Ι., Αβραμίδου Α., Γκομπετζισβίλι Λ., Σιδηροπούλου Β., Στάθη Μ., Κλιματσάκη Α., Γράψα Ε. και Χρυσοστομίδου Μ.


Η βασιλόπιτα του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος



Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα  έλαβε χώρα η εκδήλωση κοπής πίτας της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, την Πέμπτη, στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου «Διαγώνιος» (Στρατηγού Καλλάρη 13). Το φλουρί έτυχε η παίχτρια της γυναικείας ομάδας Α. Κραγιοπούλου.

Όλη η οικογένεια Φρυγανιώτη (Αθανάσιος-Έφη-Πέτρος-Χαρά) ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και καλά παιχνίδια, σε αθλητές, προπονητές και εφόρους, και ευχαρίστησαν το εστιατόριο «Διαγώνιος», για την υπέροχη φιλοξενία, και το Ζαχαροπλαστείο «Τερκενλής», για τη γευστικότατη βασιλόπιτα και τα υπέροχα βασιλοπιτάκια.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια