Ανετες προκρίσεις στον τελικό της Ανατολικής Θεσσαλονίκης του πρωταθλήματος Λυκείων για Μαντουλίδη και Ελληνικό-Φωτορεπορτάζ

Χωρίς να συναντήσουν προβλήματα Ελληνικό Κολέγιο και Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη επικράτησαν των αντιπάλων τους και θα αγωνιστούν την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι στο πρώτο γήπεδο της Μίκρας στο μεγάλο τελικό της Ανατολικής Θεσσαλονίκης για το πρωτάθλημα Λυκείων.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας το Ελληνικό Κολέγιο δείχνοντας το βάθος του πάγκου του, αν και αγωνίστηκε χωρίς κάποιες σημαντικές μονάδες επικράτησε με άνεση του Αριστοτελείου Κολεγίου, όπως φαίνεται από το τελικό 60-37.  

Ακόμη πιο εύκολα ήταν τα πράγματα για τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη που επιβλήθηκαν του 2ου Μίκρας με το ευρύ 99-36. Οι νικητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα και έδειξαν έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό.




Υπενθυμίζουμε πως την Πέμπτη στις 10:00 το πρωί στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό των κοριτσιών το Αριστοτέλειο Κολέγιο και το Ελληνικό Κολέγιο σε ένα εξίσου πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια