Σημαντικές βραβεύσεις στην πίτα του ΑΣ Πανόραμα-Φωτορεπορτάζ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον ΑΣ Πανόραμα, το Σάββατο στο κλειστό Πανοράματος, στον εορτασμό για τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Ο σύλλογος στην καθιερωμένη κοπή πίτας τίμησε τους… συνοδοιπόρους του για την πολυετή προσφορά τους.

Έτσι τιμήθηκε ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο Αντιδήμαρχος Σωκράτης Δωρής, η προϊσταμένη αθλητισμού Ολυμπία Καμπουρλάζου, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Βουτσάς, οι υπεύθυνοι φύλαξης Διονύσης Σαρίδης και Θανάσης Πηλείδης,
και οι γιατροί της ομάδας, ο παθολόγος Χαράλαμπος Κελεπούρης και ο ορθοπεδικός Ιωάννης Τσάγιας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ανατολή Κωνσταντινίδου,  ο Διευθυντής Ι.Ε.Κ. και πρόεδρος των καθηγητών Κεντρικής Μακεδονίας κ.Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ.Χρυσοστομίδης, η Δημοτική Σύβουλος κ. Ζέζα, ο κ.Κεδίκογλου, ο κ.Τσογκαρίδης, ο κ.Καρτάλης, οι Εθελοντές Πανοράματος και πολλοί άλλοι επίσημοι και φίλοι του Συλλόγου.

Με πρωτοβουλία γονέων και παιδιών, η εκδήλωση επιφύλασσε μια έκπληξη στον ιδρυτή και πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Ριτζαλέο, με δώρα υπογεγραμμένα από τα ίδια τα παιδιά.

























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια