Με ευχές, μπάρμπεκιου και δώρα η γιορτή του γυναικείου τμήματος του Παναθλητικού Goalbet-Φωτορεπορτάζ

Με την ολοκλήρωση του 6ου XMAS P.S.P. Basketball Tournament, η διοίκηση του Παναθλητικού Πειραματικού ετοίμασε μια πολύ ζεστή γιορτή για το γυναικείο τμήμα της ομάδας και για τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας, όλα τα κορίτσια του συλλόγου, διοικητικά στελέχη του ανδρικού, το τεχνικό τιμ και αθλητές της ανδρικής ομάδας, γονείς και φίλοι του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γιαρένης, αφού τόνισε ότι η φετινή χρονιά είναι η ωραιότερη και πιο σπουδαία για την ιστορία του συλλόγου, ευχήθηκε στα κορίτσια υγεία και αθλητική πρόοδο ενώ δεν έλειψαν και οι ευχές να κλείσει η χρονιά για τον σύλλογο με άλλη μια άνοδο (για την ανδρική ομάδα).

Ο γενικός αρχηγός της γυναικείας ομάδας Βασίλης Πρασσάς, ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες να συνεχίσουν να πρεσβεύουν το… μοτό του συλλόγου «Μια ομάδα, μια παρέα, ένας στόχος» ενώ ευχαρίστησε το τεχνικό επιτελείο για την τεράστια συνεισφορά του στις επιτυχίες του συλλόγου καθώς και στην άρτια λειτουργία των τμημάτων υποδομής τα οποία φέτος έχουν γεμίσει με πάνω από 200 παιδιά

Με την ολοκλήρωση του barbeque party το οποίο επιμελήθηκαν με επιτυχία οι γονείς των κορασίδων και νεανίδων, τα κορίτσια παρέλαβαν τα δώρα τους από τη διοίκηση και από τους χορηγούς του συλλόγου. Σε όλα τα κορίτσια δόθηκαν δώρα (καλλυντικά, ρούχα, τσάντες, παπούτσια, κρασιά, βότανα, είδη διατροφής κ.λ.π.) από την VOI NOI, την EPSILON NET την ΚΑΒΑ ΣΕΙΡΙΟΣ, την ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, τα ΒΟΤΑΝΑ ΑΒΡΑΜΟΓΛΟΥ, την GOALBET, την ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ αλλά και από τη διοίκηση του συλλόγου.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια