Η ανασκόπηση της ΑΕ Κομοτηνής για το 2016

Την ανασκόπηση της χρονιάς δημοσίευσε η ΑΕ Κομοτηνής στην ιστοσελίδα της στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Αν το 2015 ήταν η χρονιά της ανόδου, σίγουρα το 2016 ήταν η χρονιά της καθιέρωσης! Καθιέρωσης, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο με την άνετη εξασφάλιση της παραμονής την περασμένη σεζόν και την παρουσία στην κορυφή στο τρέχον πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αλλά κυρίως με την “επανενεργοποίηση” του μπασκετικού κόσμου της Κομοτηνής και την μαζική παρουσία στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Όταν η ομάδα μας το καλοκαίρι του 2013 ξεκίνησε το δικό της ταξίδι, το μεγάλο στοίχημα ήταν η ενεργοποίηση του κόσμου καθώς διαχρονικά η Κομοτηνή αποτελούσε μπασκετούπολη! Σταδιακά, η καχυποψία και η ισοπεδωτική κριτική έδωσε την θέση της στην μαζική υποστήριξη και την αγάπη για την ρομαντική προσπάθεια που βρίσκει στο τέλος του 2016 την ομάδα μας στην κορυφή της Γ΄ Εθνικής.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας πέτυχε πολύ εύκολα τον στόχο της παραμονής με μοναδικό “ψεγάδι” το κακό τελείωμα και τις 6 σερί ήττες, που είχε ως αποτέλεσμα να τερματίσει η ομάδα μας στην 8η θέση με 37 βαθμούς, 11 νίκες και 15 ήττες.

Η τρέχουσα σεζόν βρήκε την ομάδα μας να αλλάζει τεχνική ηγεσία με τον κ. Κοκκινόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας και με το σλογκαν “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε” η ομάδα μας οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα καταφέροντας με το πέρας 10 αγωνιστικών να κάνει 9 νίκες συνεχόμενες μετά την ήττα στην πρεμιέρα από το Πειραματικό/Παναθλητικό.

Το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας αποτελεί πλέον μέρος συνάντησης και το μπάσκετ ξανα έγινε καθημερινότητα για τους συμπολίτες μας. Επιπλέον η ομάδα μας δίνει βαρύτητα στο κομμάτι του κοινωνικού προφίλ με παράλληλες δράσεις, όπως με την συμμετοχή στην ημέρα σχολικού αθλητισμού και την βοήθεια του νεαρού συμπολίτη μας Γεώργιου Χρήστου Θεοδωρίδη, για τις ανάγκες του οποίου είχε τοποθετηθεί κουμπαράς σε εντός έδρας παιχνίδι με το ΠΚ Νεάπολης.

Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα και γεμάτος συγκινήσεις και είμαστε σίγουροι πως με συνοδοιπόρους όλους εσάς, δηλαδή το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, θα κάνουμε το παν για να κρατάμε ψηλά την σημαία της Κομοτηνής στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας μας και να προβάλλουμε με ηθικό τρόπο τα ιδεώδη μας στα παρκέ της Βορείου Ελλάδος!

Στο κομμάτι των υποδομών, η ομάδα μας πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ τόσο στο εφηβικό όσο και στο παιδικό τμήμα, δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα ενώ την τρέχουσα σεζόν συνεχίζονται οι επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!

Τέλος, με μεγάλη χαρά από τον Σεπτέμβριο εντάξαμε στην οικογένεια μας τις Κιτρινόμαυρες Cheerleaders που δίνουν σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση άλλη νότα στα κενά διαστήματα των αναμετρήσεων, έχοντας αποσπάσει θετικότατες κριτικές!


Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα στους αθλητές του ανδρικού και των ακαδημιών και στις οικογένειες τους καλή χρονιά με υγεία και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, χωρίς την βοήθεια των οποίων, δεν θα μπορούσαμε να ονειρευόμαστε!». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια