Σκούφης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»- Μπολάτογλου: «Αυτή η πρεμιέρα...»

Στο φινάλε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων κι ενώ η ομάδα έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής από τη Σαμψούντα, ο Ανδρέας Σκούφης, αναφέρεται στο δεκαήμερο που πέρασε, αυτά που έγιναν και αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν.

«Καλώς ή κακώς από τη στιγμή που δεν περάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, η ένατη θέση ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Η αίσθηση που έχουμε είναι πως χάσαμε την πρόκριση μέσα από τα χέρια μας. Η τριπλή ισοβαθμία μας άφησε εκτός προημιτελικών. Όλοι αισθανθήκαμε πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας».

Ο Σκούφης πιστεύει πως η Εθνική Εφήβων άξιζε αυτό το κάτι παραπάνω: «Πιστεύουμε πως αξίζαμε να βρισκόμαστε στις οχτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Και από εκεί να κάναμε το καλύτερο δυνατό για την Εθνική Ομάδα, να φτάναμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε».

Μπολάτογλου: «Αυτή η πρεμιέρα...»

Την ίδια αίσθηση έχει αποκομίσει από την παρουσία της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ο Θανάσης Μπολάτογλου. «Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και... επισήμως με την κατάκτηση της ένατης θέσης. Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε από τους προημιτελικούς, βρεθήκαμε στην καλύτερη δυνατή θέση που θα μπορούσαμε να βρεθούμε. Κάναμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, κάναμε το 3/3 στη δεύτερη φάση, αλλά μας μένει και μια περίεργη γεύση. Λίγο καλύτερα αν είχαμε πάει στην πρεμιέρα, θα ήμασταν στα προημιτελικά και θα διεκδικούσαμε τις πιθανότητές μας ακόμη και για μετάλλιο. Γι’ αυτό η διοργάνωση αυτή μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είμαστε περήφανοι που αγωνιστήκαμε για την Εθνική Ομάδα, που καταφέραμε να επιστρέψουμε μετά την κακή αρχή και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια