Την Τερψιθέα υποδέχεται την Κυριακή η Νίκη Λευκάδας-Τι δήλωσαν Δουβίτσας και Καμπουράκη

Με την Τερψιθέα Γλυφάδας κοντράρεται η Νίκη Λευκάδας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης στις 15:00 την ερχόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Η γηπεδούχος ομάδα που προέρχεται από ήττα στο κλειστό του ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και παράλληλα να διευρύνει το αήττητο σερί της στους εντός έδρας αγώνες. Ένα αήττητο που ξεκίνησε πάλι με την Τερψιθέα στον νικηφόρο αγώνα του κυπέλλου της 9ης Οκτωβρίου. Η ομάδα, πλέον του Γιώργου Χατζηδάκη, ευρισκόμενη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει μόλις μια νίκη στην Α1, την προηγούμενη Κυριακή ηττήθηκε από τον Κρόνο στην έδρα της, όμως παραμένει πάντοτε επικίνδυνη.

Ο προπονητής των «νησιωτών» Νίκος Δουβίτσας δήλωσε για τον αγώνα της Κυριακής: «Η Τερψιθέα είναι μια ομάδα με δύο Αμερικάνες και τρεις Ελληνοαμερικάνες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και δε θα έχει καμία σχέση το παιχνίδι της Κυριακής με αυτό του κυπέλλου. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να βγάλουμε πολλή ενέργεια, γιατί μας περιμένει μετά από έξι μέρες ένα παιχνίδι που αν το κερδίσουμε θα προκριθούμε στο Final Four»

Από την πλευρά των αθλητριών η Δήμητρα Καμπουράκη ανέφερε τα εξής: «Προερχόμαστε από μια κακή ήττα σε ένα παιχνίδι που το είχαμε στα χέρια μας και το χάσαμε. Αυτά είναι περασμένα όμως, το ξεχνάμε και βελτιωνόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο θα είναι και αυτό δύσκολο όπως όλα. Ξέρουμε πως η Τερψιθέα πήρε ακόμα μια ξένη point guard η οποία πιθανότατα θα αγωνιστεί την Κυριακή. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές και συγκεντρωμένες σε όλο το παιχνίδι, ετοιμαζόμαστε ήδη από την Δευτέρα και θα είμαστε έτοιμες και πλήρεις την Κυριακή»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια