Στην Σίνδο το final-4 κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο-Διμπιτούζης: «Μεγάλη χαρά να δούμε κόσμο στο γήπεδο»

Το final-4 κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο θα γίνει στην Σόνδο το Σάββατο 26/11 και την Κυριακή 27/11 . Ο Άγγελος Διμπιτούζης,  του Μεγάλου Αλέξανδρου 1994 frontis medical care, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την διοργάνωση και την υποστήριξη που δεν υπάρχει από την πολιτεία. Η τελική φάση του κυπέλλου θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο του δήμου Δέλτα στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα του διημέρου

Σάββατο (26/11)

18:00 ΑΣΑΘ Άρης-Γ.Σ. Δωδεκάνησος
20:00 Μέγας Αλέξανδρος 1994 frontis medical care- Α.Σ. Άτλας

Κυριακή 27/11

13:00 Μικρός τελικός
15:00 Μεγάλος τελικός

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Άγγελος Διμπιτούζης:

«Θα χαρούμε πολύ να δούμε κόσμο στο γήπεδο γιατί συνήθως παίζουμε μεταξύ συγγενών και φίλων και για μας θα είναι μεγάλη χαρά να δούμε κόσμο στο γήπεδο. Το final-4 κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο για πρώτη φορά διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία δικιά μου αλλά και του συλλόγου μου»

Υπάρχει υποστήριξη από την πολιτεία;

«Την πραγματικότητα την ξέρουμε, αν δεν έχεις κάτι να δώσεις προς τα έξω δεν σε στηρίζουν. Δυστυχώς δεν έχουμε την ανάλογη υποστήριξη που θα θέλαμε από την πολιτεία και αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι».

Για να καταλάβετε τι εννοώ , ο σύλλογος μου σαν επιχορήγηση από την γενική γραμματεία φέτος παίρνει 1500 ευρώ…»

Για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου:

«Η ομάδα μου είναι από τις παλιότερες ομάδες στην Ελλάδα, είναι δυο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος. Τώρα προσπαθούμε να ανακάμψουμε και να βρεθούμε ξανά στην κορυφή».

Στο τέλος ανέφερε:

«Το καλοκαίρι μας έκλεψαν 11 καρότσια και άνθρωπος από τον σύλλογο μας, πήγε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους είπε ότι έχουμε αυτό το πρόβλημα και αν μπορούν να μας βοηθήσουν έστω να πάρουμε ένα καρότσι. Έχουμε τρεις καινούργιους αθλητές στην ομάδα και δεν μπορούν να παίξουν καθώς δεν έχουμε καρότσια. Η απάντηση που πήραμε, δυστυχώς δεν ήταν καλή…»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια