Μεγάλη επιτυχία στον φιλανθρωπικό αγώνα σε μνήμη αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε χθες, ο φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης στην μνήμη των αστυνομικών Βούλγαρη Ευάγγελου, Ερμειδη Ανέστη, Καραγιαννιδη Λεωνίδα, Μαρτινη Κωνσταντίνου, Παπαγεωργιου Χαράλαμπου που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Εκατοντάδες Αστυνομικοί και συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης και συγκεντρώθηκαν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Στον αγώνα συμμετείχαν ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, υπό  την καθοδήγηση του προπονητή και Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, και το παράρτημα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος. Την εκδήλωση που συντόνισε και παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος κ. Ελένη Ιατρού, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Τοσκας, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλακης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μπαντουβακης, ο Γενικός  Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμάς Σανδρος, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυριζογλου και ο Βουλευτής κ. Αντώνης Γρεγος.

Κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης διακοπής του αγώνα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης παραδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων μας τις οποίες απένειμε ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Τοσκας Νικόλαος.


Το Προεδρείο της Ένωσής ευχαριστεί όσους υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή με κάθε τρόπο, και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια