Παρουσία της ηγεσίας της ΕΟΚ η γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

H γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Σκάλας Δήμου Ευρώτα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε την απονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την καλαθοσφαίριση, καθώς και αθλητές, προπονητές, παράγοντες. Απονομές επάθλων στα σωματεία που πρώτευσαν κατά κατηγορία, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, και τις κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α΄ - Β΄ Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Την εκδήλωση προλόγισε το μέλος του Δ.Σ., Αθανάσιος Μακαρούνης, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, καθώς και τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., Γιάννης Κουτραφούρης, ο Δήμαρχος Ευρώτα Ιωάννης Γρυπιώτης, ο Περιφρειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδαμαντία Τζανετέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ο Πρόεδρος Γεώργιος Βασιλακόπουλος, ο Γ. Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασούρης (Ταμίας ΕΟΚ), Σωτήρης Κουλοσούσας, Ιωάννης Αλεξόπουλος & Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γεώργιος Βασιλακόπουλος, Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. και επίτιμος Πρόεδρος της F.I.B.A. EUROPE, με θέμα «Η συμβολή της καλαθοσφαίρισης στο αθλητικό κίνημα και η σημερινή πραγματικότητα».

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν:

1)Στον κ. Γεώργιο Βασιλακόπουλο, Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ.

2)Στον κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, Δήμαρχο Ευρώτα.

3)Στους κ.κ. Μανώλη Γιαννακάκο & Δημήτρη Δρουγγάνη, πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει διαχρονικά τον Αθλητισμό και την Καλαθοσφαίριση.

4)Στον κ. Πέτρο Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

5) Στα σωματεία : 1) Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ (για την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών) και 2) Σ.Δ.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (για την άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών).

- Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές στους αθλητές – αθλήτριες και ομάδες που πρώτευσαν την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

6) Κάνοντας μια μικρή παρέμβαση στη Γιορτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., η Περιφέρεια Πελοποννήσου τίμησε τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ., Γεώργιο Βασιλακόπουλο, για την προσφορά του στο Αθλητικό Κίνημα της Πατρίδας μας και ως την κορυφαία αθλητική προσωπικότητα, που έχει αναδείξει ο Ελληνικός και Παγκόσμιος Αθλητισμός.

Πριν την απονομή ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Μιχάλης Βακαλόπουλος, έκανε μια μικρή αναφορά στη προσωπική διαδρομή του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. στον Αθλητισμό και την Καλαθοσφαίριση.

Η Γιορτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. έκλεισε με τη διεξαγωγή των Κληρώσεων των Πρωταθλημάτων Α΄ - Β΄ Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.


 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., για άλλη μια φορά εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Δήμαρχο Ευρώτα, κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού του Δήμου Ευρώτα, Παναγιώτη Λυμπέρη, για την άψογη φιλοξενία, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια