Πάνω από 700 παιδιά δίπλα στο μπάσκετ στα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ από την διοργάνωση στην ΔΕΘ

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο εκατοντάδες παιδιά έπαιξαν μπάσκετ μέσα από τα τουρνουά MILKO 3X3.

Αυτή τη φορά τα τουρνουά φιλοξένησαν ο Δήμος Αργυρούπολης-Ελληνικού και η Θεσσαλονίκη. Συνολικά φιλοξενήθηκαν 728 παιδιά, που ακολούθησαν το μότο του Milko «πίστεψέ το» και πέρασαν το διήμερό τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING.

Στη Θεσσαλονίκη πήραν μέρος 352 παιδιά (272 αγόρια και 80 κορίτσια). Νικητής από τη γραμμή τριών πόντων ήταν ο Θρασύβουλος Μάρκας, ενώ στις ελεύθερες βολές νίκησε ο Κλέων Τσίγκας.

Το «παρών» έδωσαν και έκαναν τις απονομές ο εντεταλμένος για τον Αθλητισμό Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος, ο ΓΓ της ΕΚΑΣΘ, Αντώνης Μαυρογένης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Λάμπρος Τάκης.

Στο Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού πήραν μέρος 375 παιδιά (364 αγόρια και 16 κορίτσια). Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Δημήτρης Στηθόπουλος (Δημοτικό) και Θανάσης Γιαλαμάς (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη πήραν ο Κωνσταντίνος Μπάδας (Δημοτικό) και ο Νίκος Ταλιούγλας (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Γιώργος Καλιντέρης (πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ), ο Σωτήρης Κύρκος (αντιπρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ), ο Πέτρος Ξηνταβελώνης (Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης), τα μέλη ΔΣ ΟΝΑΔΕΑ Θανάσης Δρελιώσης, Νίκος Τσιουράκης, Κώστας Τζεμπελίκος, Δημήτρης Μωραγέμος, ο Κώστας Μηνόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος), η Μαρία Καζάκη (υπεύθυνη εκδηλώσεων ΟΝΑΔΕΑ), ο Πολύβιος Καρέρας (προϊστάμενος ΟΝΑΔΕΑ).

Το επόμενο ραντεβού για όσους… διψούν για μπάσκετ έχει δοθεί για επόμενο Σαββατοκύριακο (22-23/10) στο Ναύπλιο, στην Πλατεία Φιλελλήνων. Το τουρνουά MILKO σου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείς το αγαπημένο σου άθλημα. Ψηλά το κεφάλι και σας περιμένουμε στη δική σας γειτονιά, με τους δικούς σας φίλους!

*Φωτογραφίες από το τουρνουά στο Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού, μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=916706791792708

*Μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής σας στα επόμενα τουρνουά εδώ http://www.basket.gr/files/3on3/3x3forms.htm











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια