Καπογιάννη: «Με την ίδια σοβαρότητα»

Με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19.00 τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στον Άρη οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την εκτός έδρας αναμέτρηση, στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, και ως ένα καλό τεστ εν όψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας τους κόντρα στην YDUBGD στο ΔΑΚ Γλυφάδας, για την 1η αγωνιστική του Eurocup (27/10, 18.00). Στη διάθεση της Ελένης Καπογιάννη για το παιχνίδι με τον Κρόνο έχει τεθεί και η Λινέτα Κάιζερ, η οποία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ανέφερε σχετικά: «Είναι το δεύτερο ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα και προχωράμε με την ίδια σοβαρότητα, ενώ έχουμε μπροστά μας και την αναμέτρηση με την YDUBGD. Το νέο στοιχείο είναι ότι θα αγωνιστεί η Λινέτα Κάιζερ, οπότε η ομάδα θα είναι πιο πλήρης. Πρόκειται για ένα τεστ με την Κάιζερ μέσα στην ομάδα, προκειμένου να είναι πανέτοιμη εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (27/10), ενώ στο εγγύς μέλλον θα τεθεί στη διάθεσή μας για τους αγώνες και η νεοαποκτηθείσα Ζωή Δημητράκου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια