Χωρίς Σλούκα, αλλά με Σμιθ ο Παναθηναϊκός στον Βύρωνα-Φωτορεπορτάζ από το γεύμα το βράδυ της Πέμπτης

Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή στο κλειστό της Εργάνης έχει ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζοντας τον Αθηναϊκό, όπως παραδέχθηκε και ο Πέτρος Πρέκας.

Οι «πράσινες» δοκιμάζονται στην έδρα του συγκροτήματος του Βύρωνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών σήμερα στις 16.00, με τον προπονητή τους να μην έχει ξανά στη διάθεσή του την Αναστασία Σλούκα. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Τζανάε Σμιθ, που επίσης έλειψε από την πρεμιέρα κόντρα στον Πρωτέα Βούλας λόγω τραυματισμού.

«Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί αρκετά φέτος, με έμπειρες αθλήτριες και με παράδοση στην κατηγορία. Έχουμε ξεπεράσει κάποια από τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας και είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας μας να έρθει να δώσει τη στήριξη που τόσο μας λείπει», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Πέτρος Πρέκας.


Στο μεταξύ, στο «Ξαθέρι Εστιατόριο» φιλοξενήθηκαν παίκτριες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης (20/10), με το παρών να δίνει και ο πρόεδρος του Α.Ο. Δημήτρης Μπαλτάκος, μαζί με το γενικό γραμματέα Ηλία Μιχαλαριά. Οι «πράσινοι» απόλαυσαν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία και φιλοξενία, με τον Ερασιτέχνη να δίνει στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες…






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια