Βαχαρίδης: «Να αποδείξουμε πως η πρεμιέρα ήταν απλά μία άσχημη ημέρα»

Ο Δημήτρης Βαχαρίδης αποτελεί γέννημα θρέμμα Α.Ε. Κομοτηνής, καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου μας και αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

Ο 27χρονος Forward μίλησε στο www.aekomotinis.gr για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Νεάπολη και τόνισε πως «είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξουμε πως το παιχνίδι της πρεμιέρας ήταν απλά μία κακή παρένθεση στην μέχρι τώρα καλά οργανωμένη δουλειά».

Τί στράβωσε στην πρεμιέρα και η ομάδα γνώρισε την ήττα;

«Θεωρώ ότι η εικόνα που παρουσιάσαμε, αδικεί την δουλειά που κάναμε από την αρχή της προετοιμασίας! Παρουσιαστήκαμε νευρικοί και χωρίς υπομονή, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα, από μία ομάδα πολύ ποιοτική, η οποία σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Βάσει εικόνας σίγουρα δεν δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, ωστόσο σίγουρα αυτό το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα μας!»

Το ΠΚ Νεάπολης τώρα πλέον στο μυαλό σας! Τί πιστεύεις ότι θα κρίνει την αναμέτρηση;

«Από την Τρίτη δουλέψαμε με μεγάλη ένταση στις προπονήσεις, καθώς ο coach μας επισήμανε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το ματς της Κυριακής! Είμαι επίσης σίγουρος ότι ο κόσμος θα αποτελέσει τον έκτο παίχτη και εμείς θα κάνουμε το παν να τους δώσουμε χαρά! Για εμάς είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξουμε πως το παιχνίδι της πρεμιέρας ήταν απλά μία κακή παρένθεση στην μέχρι τώρα καλά οργανωμένη δουλειά. Θα προσπαθήσουμε από την αρχή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».

Προέρχεσαι από τις ακαδημίες του συλλόγου και πλέον βρίσκεσαι στο ανδρικό τμήμα. Πώς νιώθεις για αυτό;

«Για μένα είναι σημαντικό και τιμή μου να αγωνίζομαι φορώντας την φανέλα της Α.Ε. Κομοτηνής. Είναι η ομάδα στην οποία έμαθα μπάσκετ, έμαθα να παίζω για τους συμπαίχτες μου και μέρα με την ημέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι! Χαίρομαι που οι ακαδημίες μας κάθε χρόνο προσπαθούν να βελτιώνονται και να παρέχουν τα πάντα τα παιδιά που βρίσκονται εκεί!»

Κλείνοντας , θέλουμε να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της Κομοτηνής


«Γνωρίζω πως διανύουμε δύσκολες ημέρες σε όλα τα σπίτια, καθώς τα άγχη είναι τεράστια για όλους! Χαίρομαι που για κάποιους αποτελούμε πηγή χαράς , ερχόμενοι στο γήπεδο και βλέποντας μας να κερδίζουμε! Οπότε για αυτούς θα κάνουμε το παν, προκειμένου να τους κάνουμε χαρούμενους! Μεγάλη χαρά μου δίνει και η παρουσία παιδιών από τις ακαδημίες και ξέρω ότι μοιράστηκαν προσκλήσεις στα παιδιά, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο! Τέλος, αυτήν την Κυριακή προτρέπω όλον τον κόσμο να συνεισφέρει οικονομικά στον ειδικό κουμπαρά που θα υπάρχει για την ενίσχυση του αγώνα που δίνει ο μικρός φίλος μας Χρήστος-Γεώργιος!». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια