Κούτρας: «Αν παίξουμε με συγκέντρωση θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του «Γυμναστικού» για την δύσκολη αποστολή της Θεσσαλονίκης το Σάββατο κόντρα στον γηπεδούχο Ηρακλή.

Ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Μπουλιάκης δεν είχε και σήμερα στην διάθεσή του τον Τσουράκη καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την μέση του και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το ματς, ενώ συνεχίζει να μην προπονείται και ο τραυματίας Τσούμας (εξάρθρωση ώμου).

Ωστόσο το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και όλοι δουλεύουν με μεγάλο ζήλο ενόψει Ηρακλή. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Κρίστιαν Κούτρα, εκ των πρωταγωνιστών του νικηφόρου αγώνα κόντρα στο Ηράκλειο o οποίος θα πει:

«Παρότι έχουμε κάποιες δυσκολίες λόγω τραυματισμών στην ομάδα, διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών και μια ομάδα με πολύ καλή χημεία. Αυτή η εβδομάδα στις προπονήσεις δεν ήταν η καλύτερη δυνατή λόγω απουσιών παικτών που μας εμπόδισε να κάνουμε «διπλό» και σίγουρα αυτό δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Και οι τραυματισμοί μέσα στο πρόγραμμα είναι, οπότε εμείς θα είμαστε έτοιμοι για το Σάββατο.

Σε ότι αφορά το πρώτο ματς που δώσαμε μέσα στην έδρα μας ήταν δύσκολο όπως άλλωστε αναμενόταν, όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος. Καταφέραμε όμως να ξεπεράσουμε το άγχος μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα, μάλιστα στην επανάληψη βρήκαμε καλό ρυθμό με αποτέλεσμα να κερδίσουμε και με μεγάλη διαφορά.


Τώρα για το σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή, πρέπει να πω ότι ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αξιόμαχους παίκτες και καλό προπονητή. Κλειδί για μας θα αποτελέσει η άμυνά μας, αν καταφέρουμε να είμαστε καλοί σε αυτόν τον τομέα και μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, τότε πιστεύω πως θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια