Φιλική νίκη επί της Ελίμειας για τον Φίλιππο Βέροιας

Θετικά συμπεράσματα βγήκαν για τον Δημήτρη Γκίμα από το δεύτερο φιλικό του Φίλιππου Βέροιας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την καινούρια σεζόν.

Το συγκρότημα της Ημαθίας υποδέχθηκε στο «Δημήτρης Βικέλας» τη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική, Ελίμεια, κι έφθασε στην άτυπη νίκη με 54-50, με τον προπονητή του να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 2 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, το πρωί του Σαββάτου και στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους, οι παίκτες του Φίλιππου Βέροιας πέρασαν και από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ. Από τις εξετάσεις εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προπονητικού προγράμματος των επόμενων εβδομάδων της προετοιμασίας μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Τέλος με ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον εργοφυσιολόγο Θωμά Ευαγγελόπουλο για την πολύτιμη συνδρομή του στη διεκπεραίωση αυτών των εξετάσεων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια