Αρσενόπουλος: «Σημαντική μια νίκη στην πρεμιέρα»

Η Εθνική Παίδων βρίσκεται στο Ράντομ της Πολωνίας, εκεί όπου αύριο θα δοθεί το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 με την ελληνική ομάδα να μπαίνει στα δύσκολα από νωρίς, καθώς βρίσκεται σε έναν όχι και τόσο εύκολο όμιλο. Η Φινλανδία είναι ο πρώτος αντίπαλος για την Ελλάδα με το Νίκο Αρσενόπουλο, εστιάζει στη σημασία που θα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα.








«Ο στόχος που έχουμε θέσει ως ομάδα είναι να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά, όσο μπορούμε πιο ψηλά, αλλά και να βελτιωνόμαστε καθημερινά, αγώνα με τον αγώνα», τονίζει με τα πόδια γερά στη... γη ο Έλληνας γκαρντ.

Τα όπλα της ελληνικής ομάδας μπαίνοντας στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι... διαχρονικά και ο Αρσενόπουλος το ξεκαθαρίζει και με τη δική του απάντηση: «Η δυνατή άμυνα είναι η βάση. Από εκεί θα ξεκινήσουν όλα. Και μετά η ομαδικότητα στην επίθεση, οι συνεργασίες. Και κάτι ακόμη: Το γεγονός πως είμαστε «δεμένοι» μεταξύ μας!!! Θέλουμε να παίξουμε ο ένας για τον άλλον.»

Η πρεμιέρα έχει Φινλανδία, η συνέχεια στον όμιλο Σερβία και Εσθονία. Η ελληνική ομάδα είναι... διαβασμένη όπως τονίζει: «Έχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας, ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε, όπως γνωρίζουμε και πως είναι πολύ καλές ομάδες και οι τρεις. Με αυτή τη σκέψη θα μπούμε στο γήπεδο. Μια νίκη στην πρεμιέρα θα είναι σημαντική για εμάς και θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εκτός τους δύο βαθμούς της νίκης, θα μας δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.»

*Η Εθνική Ελλάδας έφτασε στο Ράντομ, προπονήθηκε στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, ενώ έγινε και η επίσημη φωτογράφιση των ομάδων.

**Αύριο η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Φινλανδία στις 15.00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια