Τι δήλωσαν Τολιόπουλος και Ελευθεριάδης για το φιλικό της Εθνικής Νέων Ανδρών με την Εφήβων

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν από τους παίκτες που... έσυραν το χορό επιθετικά για την Εθνική Νέων Ανδρών, στο φιλικό με την Εφήβων.






Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: «Θέλουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να γινόμαστε καλύτεροι. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε αρκετά καλό πρόσωπο, αλλά στο δεύτερο χαλαρώσαμε. Ίσως και εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς. Είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να επαναλάβουμε, γιατί απέναντι σε καλές ομάδες στο Ευρωπαϊκό μπορεί να μας στοιχίσει. Σίγουρα ήταν διαφορετικό το συγκεκριμένο φιλικό, γιατί βλέπαμε αρκετά γνώριμα πρόσωπα απέναντί μας, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε το ίδιο».

Ο Έλληνας γκαρντ τονίζει πως «θα είμαστε έτοιμοι για το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», για να προσθέσει: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε λίγο την άμυνα, κάτι στην επίθεση και να βρούμε τους αυτοματισμούς μας. Αλλά είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να δώσουμε τον πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα την Παρασκευή».

Στα τρία φιλικά στη Χαλκίδα ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο, αλλά δεν το γέμισε, ίσως ακριβώς γιατί ήταν φιλικοί αγώνες. Ο Τολιόπουλος περιμένει γεμάτα γήπεδα όμως στη συνέχεια: «Σίγουρα περιμένουμε τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε κι εμείς, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γεμίσει το γήπεδο. Και στο Ηράκλειο πέρυσι δεν ήταν γεμάτο από την αρχή, αλλά αν εμείς παίξουμε καλά, πιστεύω πως θα γεμίσει!»

Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Γιάννης Ελευθεριάδης, το τελευταίο που κρατάει από την αναμέτρηση είναι αυτό που έγραψε ο ηλεκτρονικός πίνακας στο φινάλε: «Βρισκόμαστε προς το τέλος της προετοιμασίας μας. Θέλουμε ακόμη δέκα μέρες για να ξεκινήσουμε για το δικό μας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σίγουρα μας βοήθησε το σημερινό παιχνίδι, γιατί παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε σκληρά, αλλά αθλητικά στην άμυνα, όπως πρέπει και με μεγαλύτερα ηλικιακά παιδιά. Θα συναντήσουμε τέτοιες ομάδες επιπέδου στη διοργάνωση. Για εμάς ήταν μόνο θετικό αυτό το τεστ που κάναμε, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε να ενσωματωθούν και τα άλλα παιδιά. Ο Καραμανώλης, ο Μωραϊτης και ο Λούντζης με το τέλος του Ευρωπαϊκού και πιστεύω πως θα πάμε στην Τουρκία πολύ καλύτεροι, σίγουρα για καλύτερα αποτελέσματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια