«Μήλον της Έριδος» η Δήμητρα Χαβαλέ

Το «Μήλον της Έριδος» αποτελεί τις τελευταίες μέρες η Καρδιτσιωτισσα Δήμητρα Χαβαλέ. Η ταλαντούχα παίκτρια που αγωνίστηκε για χρόνια στην Α1 αλλά και στην Α2 εθνική κατηγορία, είναι ελεύθερη από την Ολύμπια Λάρισας στην οποία αγωνίστηκε για δυο χρόνια, καταλαμβάνοντας μάλιστα τη θέση της πρώτης σκόρερ της Α2 κατηγορίας Βορείου και Νοτίου ομίλου τη χρονιά 2014-2015.

Η Δήμητρα Χαβαλέ ήδη βρίσκεται σε συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με αρκετές ομάδες που την… πολιορκούν και προσπαθούν να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η «παλαί ποτέ» αρχηγός του Παναθηναϊκού, της Ακαδημίας Ηλιουπολης και του Παλαιού Φαληρου, ξεκίνησε την καριέρα της από το Φιλαθλητικό Καρδίτσας. Μεταπήδησε στη ΜΕΝΤ και από εκεί στον Πανσερραϊκό. Ακολούθησε η μεταγραφή της στην πρωτεύουσα και μια λαμπρή καριέρα με τον Παναθηναϊκό, την Ακαδημία Ηλιούπολης και το Παλαιό Φάληρο συγκεντρώνοντας στο δυναμικό της απίστευτα στατιστικά.

Αγωνίστηκε επίσης στη Χίο και στον Ολυμπιακό Βόλου, μια ομάδα με την οποία κατάφερε το ακατόρθωτο τότε. Τις 18 σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Και σε αυτό το πρωτάθλημα η Καρδιτσιωτισσα παίκτρια ανεδείχθη από τις πρώτες σκόρερ.


Το «βαρύ πυροβολικό» που ακούει στο όνομα Δήμητρα Χαβαλέ μόνο στο… χαβαλέ δεν απέκτησε τη φήμη της πιο επικίνδυνης παίκτριας για τις αντίπαλες. Εκτός του «κοφτερού» χεριού της, που δεν χαρίζεται σε κανέναν, της δυναμικότητας της και της συγκέντρωσης της, δεν χαρίζεται ούτε στον αμυντικό τομέα και δικαίως απέσπασε και τον τίτλο της καλύτερης αμυντικής παίκτριας το διάστημα που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι συμμετείχε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λιλιάνα Ρονκέτι αγωνιζόμενη με τη ΜΕΝΤ, ενώ συμμετείχε σε πέντε φάιναλ φορ κυπέλλου Ελλάδας με ΜΕΝΤ, Παναθηναϊκό και Παλαιό Φάληρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια