Τελείωσαν οι ατομικές προπονήσεις του Μακεδονικού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ατομικές προπονήσεις του Μακεδονικού που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου, με τους παίκτες να είναι μεν φανερά κουρασμένοι από την σκληρή και επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν αυτές τις τρεις εβδομάδες αλλά και ευδιάθετοι καθώς από αύριο θα μπορέσουν να ξεκουραστούν μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων με τις ομάδες τους.

Σκοπός των ατομικών προπονήσεων ήταν η ατομική βελτίωση των αθλητών στα βασικά του μπάσκετ, η ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών (ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση) και εξομοίωση των αθλητών σε συνθήκες αγώνα.

Ο Μακεδονικός ευχαριστεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στα γκρούπ, ευελπιστώντας ότι μέσα από τις προπονήσεις να αποκόμισαν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους κάνουν ακόμα καλύτερους και πιο έτοιμους για την επόμενη χρονιά καθώς και για την μετέπειτα μπασκετικής τους πορεία.

Επίσης ο σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον προπονητή και φίλο του συλλόγου Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των προπονήσεων, για την πολύ καλή δουλειά που υπέδειξε μέσα ουσιαστικές μεθόδους προπόνησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια